Speciális masszázsok

Lávaköves masszázs - 13 900 HUF / 60 perc
A kezelés speciális masszázstechnikán alapszik. A masszázst felmelegített, lapos, sima vulkanikus kövekkel végezzük. Jótékony hatással van a nyirok-és vérkeringésre,méregtelenít, segíti az energiaáramlást és a stresszoldást.

Lávaköves masszázs - 15 900 HUF / 90 perc
A kezelés speciális masszázstechnikán alapszik. A masszázst felmelegített, lapos, sima vulkanikus kövekkel végezzük. Jótékony hatással van a nyirok-és vérkeringésre,méregtelenít, segíti az energiaáramlást és a stresszoldást.

Sportmasszázsok - 7 600 HUF / 25 perc
A svédmasszázsban használatos fogásokat veszi alapul, viszont sokkal intenzívebb és erőteljesebb annál. A masszázs során nem csak a felszíni szöveteket, izmokat dolgozzuk meg, hanem a mélyebb rétegeket, mély izomzatokat is. Aktív sportolók számára ajánljuk.

Kismama masszázs - 7 200 HUF / 20 perc
Speciálisan kismamák részére ajánljuk. Enyhíti a várandóság során fellépő testi-lelki hormonális tüneteket, derékfájást. Jótékony hatással van a babára-mamára egyaránt. A második trimesztertől javallott.

Szárazkefe masszázs - 5 400 HUF / 15 perc
Különleges, közepesen durva kaktuszrostból készült kefével történik az egész test dörzsölése, amellyel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, fokozza a vérkeringést, a bőr felfrissül, tónusa javul.

Négy évszakos relaxáló aroma masszázs 50 - 14 900 HUF / 50 perc
Évszaknak megfelelő illóolajos masszázsolajt használunk, amely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a lazító hatását. Megnyugtatóan hat az érzékekre is. Emellett a mély simítások segítik a vér –és a testnedvek keringését, a gyúrás ellazítja az izmokat, ezáltal oldja a feszültséget.

Négy évszakos relaxáló aroma masszázs 25 - 9 600 HUF / 25 perc
Évszaknak megfelelő illóolajos masszázsolajt használunk, amely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a lazító hatását. Megnyugtatóan hat az érzékekre is. Emellett a mély simítások segítik a vér –és a testnedvek keringését, a gyúrás ellazítja az izmokat, ezáltal oldja a feszültséget.

Wellness masszázs 50 - 15 900 HUF / 50 perc
Szárazkefe masszázzsal induló majd simító, lágy mozdulatokkal meleg olajat és meleg törölközőt alkalmazunk. Hatására a teljes test ellazul, egy igazán pihentető, kényeztető masszázs.

Manager masszázs - 7 600 HUF / 25 perc
A masszázs frissít, ellazítja az elgémberedett izmainkat, csökkenti az ülőmunkából, hanyag testtartásból adódó fájdalmakat, növeli a teljesítőképességet.

Csokoládékrémes masszázs - 14 900 HUF / 50 perc
Az afrodiziákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, lassítja az öregedést. A csokoládé masszázs leginkább endorfintermelő, lélekre ható kezelés, segíti a bőr és a lélek harmonikus feltöltődését.

Metamorf masszázs - 7 900 HUF / 45 perc
A metamorf masszázs egy speciális blokkoldó technika, amely a gerinc reflex pontjait célozza meg. A főszerep a lágy, finom érintésen van amely a kézfejen, lábfejen és az arcon történik.

Életünk során – már magzati korunktól- különféle kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, amelyek elraktározódnak a tudat legmélyén (trauma, sokk, szeretetmegvonás,stb) . Bár már rég elfelejtettük, lelkünk mégis emlékszik rá, minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül és ott raktározódik el. Ezek a lelki blokkok akadályozzák az energiaáramlást, bizonyos területek energiahiányosak lesznek. Nem úgy működik az életünk ahogy szeretnénk, mert a háttérből blokkolják érzelmeinket és tudatunkat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. Ajánljuk azon Vendégeinknek is, akik idegenkednek a hagyományos masszázsformáktól.

Gyertyamasszázs - 12 900 HUF / 45 perc
A gyertyaformába zárt különleges, meleg tapintású (nem forró!) olajjal végzett masszázs semmihez nem hasonlítható élményt biztosít. A masszázsgyertya összetételének és meleg szinergiájának köszönhetően az aktív hatóanyagok könnyebben szívódnak fel a bőrbe, kiváló bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik.

Valódi csokoládés kezelés - 19 900 HUF / 75 perc
Mélyen relaxáló, lazító testkezelés, melynek során a test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől. Masszázs közben felhasznált 100% kakaótartalmú csokoládé közismert endorfin termelő hatása révén segíti a bőr, a test és a lélek harmónikus feltöltését

Szaunavirgács kezelés - 7 900 HUF / 30 perc
A szauna virgács kezelés a szauna kultúra új dimenziója. Tölgyfából, nyírfából vagy nyárfa ágból készült csokorral végzett speciális kezelés, amely egyszerre biztosít testi és lelki felfrissülést valamint megújulást és ellazulást.
A test olajos megtisztítását tengeri sós bőrradírozás követi, majd maga a virgácskezelés következik, amely a bőrünkön vérbőséget (bőrpírt), okoz. A vízbe áztatott illatos levélcsokrok nem csak a szaunát töltik be illatukkal, a levelekből kioldódó hatóanyagok bejutnak bőrünk rétegeibe is, vitalitással feltöltve testünket, szervezetünket.
A kényeztetést rendszerint pihenés, hűsítő gyümölcs, esetleg egy kis édesség zárja, hogy érzékeink egész skáláját kiélvezhessük.
A kezelés legalább olyan közel áll a masszázshoz, mint a szaunához. Egy alacsonyabb hőfokú szaunában történik, amelyen egy időben egy személy vagy egy pár tud részt venni.


Masszázsaink a kastély épületében és a szezonálisan üzemelő kültéri masszázs pavilonban is igénybe vehetőek!

Információért és időpontfoglalásért kérjük érdeklődjön a recepción!