Esküvő

Legyen az esküvő egy valóra vált Álom, mely minden részletében és pillanatában különleges!A történelmi eleganciát sugárzó Batthyány Kastélyszálló**** 300 éves ősfás parkjában épült Batthyány Rendezvényház romantikus helyszíne a megálmodott, mesés esküvőnek.

A boldogító igent a kastélypark ősi fáinak lombjai alatt kimondani -, majd a lakodalom helyszínéül szolgáló csodálatosan dekorált, akár 110 fő befogadására alkalmas emeleti rendezvényteremben, vagy a 250 fő befogadására alkalmas földszinti teremben ünnepelni felszabadultan az Ifjú Pár boldogságát – felejthetetlen élmény, ezt garantáljuk!

És hogy mindez részleteiben is tökéletes legyen, arról professzionális csapatunk személyesen gondoskodik, mert számunkra fontos, hogy minden jókor legyen a jó helyen, tökéletesen kivitelezve, egészen a tervezéstől a nagy napig!Szakácsaink különleges gasztronómiai élményekkel emelik az est fényét.

A kastélyszálló csapata mindenben rendelkezésre áll, a mi munkák gyümölcse az Ifjú Pár és a násznép elégedett és boldog mosolya!

További információért keressen minket:E-mail: sales@wellnesskastely.hu
Telefonos elérhetőségek: +36 20 968 1183 vagy +36 83 537 000

Kérje ajánlatunkat online