Kastély Csomagok

Csomagok

Tavaszi feltöltődés Batthyány Kastélyszálló
A hosszú, hideg tél után, itt az idő a felüdülésre! Töltődjön fel a mindennapokra, használja ki welness részlegünk nyújtotta lehetőségeket, kényeztesse testét-lelkét egyaránt! Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy minőségfejlesztési és értékmegőrzési célok miatt, 2020. április 20-ig a kastély épületén kisebb külső felújítási munkálatok zajlanak, mely által okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!
14.900 Ft/ fő/ éj
Nyuszi hopp! Batthyány Kastélyszálló
Végre itt a tavaszi szünet, a Húsvét! A Batthyány Kastélyszálló**** ez évben is színes programokkal, finom ételekkel, gyönyörű környezetben, rengeteg élménnyel várja az egész Családot! Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy minőségfejlesztési és értékmegőrzési célok miatt, 2020. április 20-ig a kastély épületén kisebb külső felújítási munkálatok zajlanak, mely által okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!
16.900 Ft /fő/ éjtől
Majálisozz velünk! Batthyány Kastélyszálló
Töltse nálunk a májusi hosszú hétvégét, töltődjön fel a hétköznapokra!
16.900 Ft /fő/ éjtől
Nyár-on! Batthyány Kastélyszálló
Ha nyár, akkor Batthyány Kastélyszálló****! Csobbanjon a medencében, sétáljon a parkban, kényeztesse magát éttermünk fenséges kínálatával!
17.900 Ft /fő/ éjtől
Pünkösdi zsongás Batthyány Kastélyszálló
Töltsék velünk Pünkösd napjait! Nálunk kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, hiszen a Batthyány Kastélyszálló**** ez alkalommal is változatos programokkal várja Vendégeit!
17.900 Ft /fő/ éjtől
Golf csomag Batthyány Kastélyszálló
Próbálja ki a Zala Springs golfpályát! Engedje, hogy magával ragadja a golf szenvedélye és a varázslatos zöld környezet. Golfpálya használat: hétfő, kedd, szerdai napokon vehető igénybe
28.750 Ft / fő / éjtől
Édes Kettes Batthyány Kastélyszálló
Szakadjon ki a hétköznapokból és rejtőzzön el kedvesével a romantikus kikapcsolódást nyújtó Batthyány Kastélyszállóban. Próbálja ki a kastély közvetlen szomszédságában épülő 18 lyukú, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas Zala Springs golfpályát, ahol a szálloda vendégei kedvezményes áron golfozhatnak.
15.600 Ft/ fő / éjtől
Királyi hétvége Batthyány Kastélyszálló
Töltse szállodánkban az augusztusi hosszú hétvégét! Pihenje ki a hétköznapokat természetközeli kényelemben, miközben színes programjaink közül válogathat!
17.900 Ft /fő/ éjtől
Relaxra fel! Batthyány Kastélyszálló
Lazítson és adja át magát wellness részlegünk nyújtotta kényeztetésnek, töltődjön fel nálunk a mindennapokra!
16.900 Ft /fő/ éjtől
Örökifjú napok Batthyány Kastélyszálló
Kedvezményes pihenés aranykorú Vendégeink számára! Pihenjen, töltődjön fel gyönyörű környezetben, használja ki a wellness-részleg nyújtotta lehetőségeket, hiszen nem csak a 20 éveseké a világ! Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy minőségfejlesztési és értékmegőrzési célok miatt, 2020. április 20-ig a kastély épületén kisebb külső felújítási munkálatok zajlanak, mely által okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!
12.900 Ft /fő/ éjtől
Őszi wellness napok Batthyány Kastélyszálló
Töltsön néhány varázslatos őszi napot egy igazi Kastélyszállóban és töltődjön fel a hétköznapokra!
14.900 Ft/ fő/ éj
Szellemes szünidő Batthyány Kastélyszálló
Az őszi szünetben is várja Önöket a Batthyány Kastélyszálló****! Próbálja ki a wellness részlegünk által biztosított számos élményt, és vegyen részt a szünidő alatti színes programokon!
17.900 Ft /fő/ éjtől
Csomagkereső
Csoport:
Szállodánkban elfogadjuk:
K&H SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
MasterCard
MasterCard
Maestro
Maestro
Visa
Visa