Kastély Csomagok

Csomagok

Karnevál a Kastélyban Batthyány Kastélyszálló
Töltsön el egy fantasztikus hétvégét Karneváli hangulatban! Fánkmaratonnal, karneváli tematikájú programokkal, parádés szaunaszeánszokkal, finom ételekkel, és egy feledhetetlen hangulatú bulival idézzük meg a hamisíthatatlan jelmezes programok hangulatát.
25 900 Ft / fő / éj
Páratlan Páros napok Batthyány Kastélyszálló
Meneküljön el a hétköznapokból és rejtőzzön el kedvesével a romantikus kikapcsolódást nyújtó Batthyány Kastélyszállóban!
29 900 Ft / fő / éj
Évindító wellness pihenés Batthyány Kastélyszálló
Legyen részese a tél varázsának , indítsa az Új Évet egy feledhetetlen wellness pihenéssel! A 2023-as év rengeteg meglepetést, és újdonságot tartogat számunkra. Pihenje ki magát az év elején, kezdje az új évet maximálisan feltöltődve!
18 900 Ft / fő / éj
Tavaszi  megújulás Batthyány Kastélyszálló
A hosszú tél után, itt az idő a felüdülésre! Újuljon meg a tavasz beköszöntével a szállodánk által biztosított fantasztikus lehetőségek igénybevételével! Töltődjön fel a mindennapokra, kényeztesse testét-lelkét egyaránt wellness részlegünkben. Használja ki a 10 hektáros parkunkban található számos sportolási lehetőséget; és a zalai dombok által nyújtott varázslatos táj adta túrázási lehetőségeket.
18 900 Ft / fő / éj
Valentin- napi romantika a Batthyány Kastélyszállóban Batthyány Kastélyszálló
Hogy mi a tökéletes romantikus pihenés receptje?! Alábbi csomagunkban megleli a hozzávalóit egy mesés pihenésnek: romantikus bekészítés a szobában, éjszakai gyertyafényes fürdőzés, kézműves csokoládé készítés, gyertyafényes vacsora, szerelmes tematikájú szaunafelöntések…. És persze ÖNÖK! 3 vagy 4 éjszaka foglalása esetén pedig egy ajándék 30 perces Páros Aromafürdővel kedveskedünk.
27 900 Ft / fő / éj
Húsvéti zsongás 3 vagy 4 éjszaka Batthyány Kastélyszálló
A tavaszi szünet, és a Húsvéti Ünnepek, a természet ébredezését is jelentik! Legyen részese a természet tavaszi zsongásnak a 10 hektáros ősfás parkunkban. Szállodánk minden nap színes programokkal várja Önöket! A felhőtlen pihenést pedig a wellness részlegünk által nyújtott szolgáltatások koronázzák meg! Töltse nálunk családjával a vakációt- mi garantáljuk, hogy rengeteg élménnyel tér majd haza! SŐT! Legalább 4 éjszaka foglalása esetén ajándék 30 perces aromafürdővel kedveskedünk.
33 900 Ft / fő / éj
Akciók és csomagajánlatok
25 900 Ft / fő / éj
29 900 Ft / fő / éj
18 900 Ft / fő / éj
18 900 Ft / fő / éj
33 900 Ft / fő / éj
Szállodánkban elfogadjuk:
K&H SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
MasterCard
MasterCard
Maestro
Maestro
Visa
Visa