Kastély Csomagok

Csomagok

Téli kastélynapok Batthyány Kastélyszálló
Legyen részese varázslatos téli élményeknek egy igazi Kastélyszállóban! Melegedjen fel a szabadban tett hosszú séták után wellness részlegünkben; élvezze a csodálatos téli táj varázsát egy pohár, forró csokoládéval a kezében; vegyen részt változatos programokon, és fedezze fel éttermünk ínycsiklandó kínálatát!
12.900 Ft /fő/ éjtől
Tavaszi feltöltődés Batthyány Kastélyszálló
A hosszú, hideg tél után, itt az idő a felüdülésre! Töltődjön fel a mindennapokra, használja ki wellness részlegünk nyújtotta lehetőségeket, kényeztesse testét-lelkét egyaránt!
14.900 Ft /fő/ éjtől
Édes Kettes Batthyány Kastélyszálló
Szakadjon ki a hétköznapokból és töltsön el Kedvesével néhány feledhetetlen romantikus napot a Batthyány Kastélyszállóban****
13.500 Ft /fő/ éjtől
Nemzeti felüdülés Batthyány Kastélyszálló
Töltse nálunk a március 15.-i hétvégét, kapcsolódjon ki a Batthyány Kastélyszálló**** festői környezetében, kényeztető szolgáltatásaink által.
15.500 Ft /fő/ éjtől
2=3 akció! Batthyány Kastélyszálló
A hosszú bezártság után itt az ideje a felejthetetlen élményeknek! Foglalja le újévi üdülését kiemelkedően kedvezményes áron, most 1 éjszakát ajándékba adunk! Szakadjon ki az otthon megszokottságából és töltsön néhány egyedülálló napot egy igazi Kastélyszállóban!
16.900 Ft /fő/ éjtől
Csomagkereső
Csoport:
Szállodánkban elfogadjuk:
K&H SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
MasterCard
MasterCard
Maestro
Maestro
Visa
Visa