Üdülési jog

Tisztelt Üdülési Jogos Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy üdülési joggal kapcsolatos szerződések átruházására, vagy bármilyen egyéb, az üdülési jogot érintő módosítás megkötésére nem állunk jogviszonyban 3. személlyel.

Abban az esetben, amennyiben a fentiekkel összefüggésben különösebb indok vagy előzmény nélkül a nevünkben eljárva keresik meg Önöket, kérjük arról, hogy valóban a megbízásunkból történt-e a megkeresés, Szállodánknál közvetlenül győződjenek meg előzetesen Bojt Balázs értékesítési vezetőnél, akinek telefonszáma:+36 30 313 76 37

Amennyiben üdülési jogukkal kapcsolatos vételi, vagy egyéb telefonos megkeresés érkezik Önökhöz különösebb előzmény nélkül, javasoljuk a fokozott elővigyázatossággal való eljárást.

Különös tekintettel javasoljuk a kiemelt figyelemmel történő eljárást olyan átruházással járó szerződéses ajánlatra, ahol az írott szerződéstervezetben az üdülési jog ellenértékének megfizetésére vonatkozó szerződéses ajánlat nem egyértelmű, vagy nehezen értelmezhető, és/vagy az üdülési joguk ellenértékének megfizetésére nem kerül sor az átruházással egyidejűleg.

Javasoljuk a legfokozottabb körültekintést abban az esetben, amikor az üdülési jogot oly módon kívánja bárki Önöktől megvásárolni, amikor még a vételár megfizetését megelőzően a Vevői oldal kér különféle jogcímeken /jogi költség, regisztrációs költség, számlanyitásával kapcsolatos költség stb./ pénzösszeget Önöktől. Ilyen esetekben mindenképpen javasoljuk, kérjenek kellő gondolkodási időt, esetlegesen ügyvédi tanácsot, mielőtt jogügyletet kötnének.

2023. október 18.

SGHTHERMÁL Ingatlan Kft.