Ajándékutalvány

Ajándékozzon Szeretteinek kikapcsolódást, feltöltődést, tiszta levegőt, ínycsiklandó ételeket, hatalmas sétákat, kényeztető wellness-szolgáltatásokat, páratlan vendégszeretetet, azaz igazi kastélyélményt!

Szerezzen örömet Szeretteinek bármely alkalomra a Batthyány Kastélyszálló**** ajándékutalványával!Az utazás, kikapcsolódás, új élmények szerzése mindig a legjobb ajándék melyet adhatunk, így utalványunk tökéletes választás karácsonyra, születésnapra, nászajándékba, házassági évfordulóra egyaránt.

Választhat konkrét összegű - 30.000, 40.000, 50.000 forint, vagy ennél nagyobb értékű- utalványt, vagy a már elkészített csomag ajánlatainkból, illetve kastélyszállónk szolgáltatásai közül; továbbá szívesen készítünk az Ön kívánságai, és az ünnepelt igényei szerint egyedi, személyre szabott ajánlatot.

A voucher rendelésének menete:  • 1. kérje ajánlatunkat vagy írja meg az ajándékozni kívánt összeget az info@wellnesskastely.hu e-mail címen, vagy a 06 83 537 000 telefonszámon.
  • 2. Az utalványnak megfelelő összeget kérjük utalja át a szálloda számlájára.
  • 3. Az összeg beérkezését követően kiállítjuk a vouchert a kedvezményezett nevére és a kért e-mail címre küldjük vagy postai úton továbbítjuk.

Ajándékozzon élményt minden alkalomra!