Érkezés:
Elutazás:
Páros wellness élmények egy kastélyban!
Töltsön el kettesben párjával két éjszakát romantikus környezetben, a négycsillagos zalacsányi Batthyány Kastélyszállóban! Feledkezzenek meg a mindennapi gondokról, és élvezzék a Kleopátra szalon kényeztető wellness-szolgáltatásait!
Szeretné ha eljutnának Önhöz híreink, ajánlataink?
Küldjön érdeklődést, vagy iratkozzon fel hírelevelünkre, facebook oldalunkra!
Kedvezményes csomagajánlataink
Páratlan Páros napok
Meneküljön el a hétköznapokból és rejtőzzön el kedvesével a romantikus kikapcsolódást nyújtó Batthyány Kastélyszállóban!
15 900 Ft / fő / éj
Valentin-napi romantika a Batthyány Kastélyszállóban
Éljen át páratlan páros kalandokat! Töltsenek nálunk néhány romantikus napot, mialatt páratlan kulináris és wellness élményekben lehet részük. Engedjék, hogy mind az öt érzékük szabadon szárnyaljon, és a közösen átélt élmények alatt még közelebb kerüljenek egymáshoz Kedvesével!
15 900 Ft / fő / éj
10%
Kedvezmény!
Téli hétköznapok
Legyen részese varázslatos téli élményeknek Kastélyszállónkban! Melegedjen fel a szabadban tett hosszú séták után wellness részlegünkben; élvezze a csodálatos téli táj varázsát egy pohár forró itallal a kezében; vegyen részt változatos programokon, és pihenje ki magát egy igazi Kastélyban!
14 900 Ft / fő / éj
26 820 HUF / fő / 2 éj
Varázslatos téli  hétvége a Batthyány Kastélyszállóban
Hogy mit szeretünk a téli hétvégékben?! Termálvizes medencében fürödni, és közben nézni a csodás téli tájat I Fürdőzés után egy bögre forró csokival a kezünkben felmelegedni I A kandallóban a tűz táncát egy bögre forralt borral a kezünkben figyelni I Vitamindús fogásokkal tűzdelt finom ételeket fogyasztani I Forró szauna szeánszok részesei lenni I Varázslatos aromafürdőkön részt venni I Különleges masszázskezelések által felfrissülni... Ha ön is egyetért velünk, szeretettel várjuk mesés Téli élményeket kínáló hétvégéinkre Szállodánkban!
15 900 Ft / fő / éj
Kedvcsinálóként tekintse meg kastélyunkról készült videónkat!
Váljon főnemessé néhány napra
A zalacsányi Batthyány Kastélyszálló**** magával ragadó környezete a legjobb választás mindenkinek, aki valódi feltöltődésre vágyik.

Masszázs különlegességeink segítenek a stresszoldásban, így természetes ásványok erejével ápolhatja bőrét.

A tíz hektáron elhelyezkedő, 300 éves őspark árnyas fái és pillangó kertje a garancia a teljes test-lelki regenerálódásra.