Érkezés:
Elutazás:
Páros wellness élmények egy kastélyban!
Töltsön el kettesben párjával két éjszakát romantikus környezetben, a négycsillagos zalacsányi Batthyány Kastélyszállóban! Feledkezzenek meg a mindennapi gondokról, és élvezzék a Kleopátra szalon kényeztető wellness-szolgáltatásait!
Szeretné ha eljutnának Önhöz híreink, ajánlataink?
Küldjön érdeklődést, vagy iratkozzon fel hírelevelünkre, facebook oldalunkra!
Kedvezményes csomagajánlataink
Tesztnapok a Batthyány Kastélyszállóban****
Szállodánk vezetősége híve az állandó megújulásnak, és elkötelezett célunk, hogy szolgáltatásainkat teljes mértékben a vendégeink igényeire szabjuk! Jöjjön el hozzánk, pihenje ki magát nálunk, élvezze a sokszínű szolgáltatásaink által nyújtott kényeztetést; mindezt hihetetlenül kedvezményes áron!!! A kipróbált szolgáltatások kapcsán örömmel fogadjuk véleményét, hogy megújulhassunk, és az Önök igényeire szabhassuk program/szállás és éttermi kínálatunkat!
11 900 Ft / fő / 1 éj
Tavaszi  megújulás
A hosszú tél után, itt az idő a felüdülésre! Újuljon meg a tavasz beköszöntével a szállodánk által biztosított fantasztikus lehetőségek igénybevételével! Töltődjön fel a mindennapokra, kényeztesse testét-lelkét egyaránt wellness részlegünkben. Használja ki a 10 hektáros parkunkban található számos sportolási lehetőséget; és a zalai dombok által nyújtott varázslatos táj adta túrázási lehetőségeket.
18 900 Ft / fő / éj
Nyári feltöltődés a Batthyány Kastélyszállóban -<br>Nyári élmények itthon
Töltsön nálunk szeretteivel egy élménydús Vakációt! Élvezze a zalai kastélyszállónk által biztosított sokszínű szolgáltatásokat, töltse tele élményekkel az idei nyarat: komfortos szállás | kültéri medence | beltéri wellness részleg |számos kényeztető wellness szolgáltatás| rönkszaunák | ínycsiklandó kulináris élmények | 10 hektáros park | varázslatos környezet| díjmentes animátorprogramok | számos sportolási lehetőség… Szállodánkban garantált az élményekkel teli pihenés 0-99 éves korig!
74 700 Ft / fő / 3 éj
Kedvcsinálóként tekintse meg kastélyunkról készült videónkat!
Váljon főnemessé néhány napra
A zalacsányi Batthyány Kastélyszálló**** magával ragadó környezete a legjobb választás mindenkinek, aki valódi feltöltődésre vágyik.

Masszázs különlegességeink segítenek a stresszoldásban, így természetes ásványok erejével ápolhatja bőrét.

A tíz hektáron elhelyezkedő, 300 éves őspark árnyas fái és pillangó kertje a garancia a teljes test-lelki regenerálódásra.