Érkezés:
Elutazás:
Páros wellness élmények egy kastélyban!
Töltsön el kettesben párjával két éjszakát romantikus környezetben, a négycsillagos zalacsányi Batthyány Kastélyszállóban! Feledkezzenek meg a mindennapi gondokról, és élvezzék a Kleopátra szalon kényeztető wellness-szolgáltatásait!
Szeretné ha eljutnának Önhöz híreink, ajánlataink?
Küldjön érdeklődést, vagy iratkozzon fel hírelevelünkre, facebook oldalunkra!
Kedvezményes csomagajánlataink
Golf csomag (2 éj)
Próbálja ki elsők között a Zala Springs golfpályát! Engedje, hogy magával ragadja a golf szenvedélye és a varázslatos zöld környezet. Szállás foglalható: vasárnap, hétfő, kedd, szerda Golfpálya használat: hétfő, kedd, szerdai napokon vehető igénybe
28.750 Ft / fő / éjtől
Királyi hétvége
Töltse szállodánkban az augusztusi hosszú hétvégét! Járja át a főúri kényeztetés érzése wellness szolgáltatásaink, szabadidős programjaink, gasztronómiai különlegességeink, és szállodánk mesébe illő környezete segítségével! Augusztus 17-én „Kézműves utca”, íjászkodás a Kastélyparkban. Augusztus 18.-án királyi lakomával, jó idő esetén látványos malacsütéssel, várjuk a kertben!
16.900 Ft /fő/ éjtől
3=4; Batthyány Kastély VAKÁCIÓÓÓ
A szünidő kezdetével, mi feladjuk a matek leckét: 3=4 Hogy mi a megoldás?! Töltsön nálunk 4 élményekkel teli éjszakát, és fizessen csak 3-at! Szállodánkban garantált az élményekkel teli VAKÁCIÓ 0-99 éves korig!
15.900 Ft /fő/ éjtől
Csodás Magyarország
Töltsön el varázslatos napokat a Zalai termálvölgy szívében. Élvezze a termálfürdők adta kényeztetést; túrázzon a méltán híres zalai erdőkben; hajózzon a Balatonon; és pihenjen meg főúri körülmények között egy Kastélyszállóban. Térjen haza kincset érő élményekkel Zalacsányból!
14.900 Ft /fő/ éjtől
Kedvcsinálóként tekintse meg kastélyunkról készült videónkat!
Váljon főnemessé néhány napra
A zalacsányi Batthyány Kastélyszálló**** magával ragadó környezete a legjobb választás mindenkinek, aki valódi feltöltődésre vágyik.

Masszázs különlegességeink segítenek a stresszoldásban, így természetes ásványok erejével ápolhatja bőrét.

A tíz hektáron elhelyezkedő, 300 éves őspark árnyas fái és pillangó kertje a garancia a teljes test-lelki regenerálódásra.