Kastély Wellness Páros aromafürdők a Kleopátra szalonban

Páros aromafürdők a Kleopátra szalonban

Bormámor fürdő - 4 900 HUF / 30 perc

Bormámor fürdő - 9 900 HUF / 60 perc
A fürdő fő alkotóeleme a különleges Rajnai Rizling szőlő, mely természetes összetevői révén anticellulit hatással rendelkezik. A szőlőben megtalálható antioxidánsok hatékony szerepet töltenek be a bőr öregedésének késleltetésében, a rugalmasság megőrzésében.

Tavaszi ébredés - 4 900 HUF / 30 perc

Tavaszi ébredés - 9 900 HUF / 60 perc
Ez a cseresznyés, vaníliás tejfürdő nyugtat, ellazít, oldja a stresszt, különleges, érzéki illata pedig vágykeltő. A kecsketej valódi ásványi anyagokkal, kalciummal és magnéziummal látja el a bőrt, valamint öregedés gátló A-és E-vitaminokkal is. A bőr mélyen táplált és hidratált lesz, így a vaníliás tejfürdő után nincs szükség további hidratálóra.

Holt-tengeri sófürdő - 4 900 HUF / 30 perc

Holt-tengeri sófürdő - 9 900 HUF / 60 perc
A holt-tengeri fürdőkristállyal készült fürdővízben a holt-tengeri ásványok nem csak külsőleg hatnak és szabályozzák a bőr funkcióit, de mélyen a bőrbe hatolnak, sőt az ízületekre és izmokra is kifejtik hatásukat. A test élénkítésére, a bőr táplálására, fáradt izmok, megerőltetett kötőszövetek ellazítására fejti ki jótékony hatását.

Levendula fürdő - 4 900 HUF / 30 perc

Levendula fürdő - 9 900 HUF / 60 perc
A levendulafürdő hozzásegít mind a testi, mind a lelki egyensúly megteremtéséhez. A levendulaolaj és a levendulaszirmok nyugtató hatást biztosítanak. A habos, illatos levendulafürdő kiváló a stressz oldásban, ami még jobban kiemeli a fürdőterápiák általános hatását.

Kleopátra kedvence - 4 900 HUF / 30 perc

Kleopátra kedvence - 9 900 HUF / 60 perc
Kleopátra és Sissy császárné - akik legendások voltak szépségükről- előszeretettel használták bőrápolásra a kecsketejet, tudván, hogy a bőrt bársonyossá teszi, fokozza a jó közérzetet. A kecsketejes fürdő garantálja a relaxációt és a bőrápoló fürdő élményét. A bőr mélyen táplált és hidratált lesz. A hozzáadott rózsaeszencia és a rózsavirág könnyű, érzéki illatot és igazi wellness élményt biztosít.


Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
15 900 Ft / fő / 1 éj
15 100 Ft / fő / 1 éj
29 800 Ft / fő / 2 éj
17 900 Ft / fő / 1 éj