Minigolf

A Rendezvényközpont parkjában található kilenc lyukú mini golf pálya izgalmas programot kínál az egész családnak, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A játék örömét tovább fokozza a kilenc pályaszakasz mellett elhelyezett gyakorlópályánk, ahol vendégeink elsajátíthatják a különféle ütési technikákat is.

Új szolgáltatásunk a Minigolf!
A játék célja, hogy a játékos az összes pályát a lehető legalacsonyabb pontszámmal játssza végig.
Díj: 2500 Ft/ 2 óra /maximum 5 fő részvételével
Jelentkezni a Kastély és a Kúria recepcióján lehet.

Nyitvatartási idő: 08:00 – 21:00 óráig

További információkért forduljon bizalommal a recepcióhoz.

Kellemes kikapcsolódást és emlékezetes pályán töltött órákat kívánunk!

A minigolf szabályai  • A játék célja, hogy a játékos az összes pályát a lehető legalacsonyabb pontszámmal játssza végig. Annyi a játékos pontszáma, amennyi ütéssel a labdát célba tudja juttatni.
  • A pályákat meghatározott sorrendben kell végigjátszani.
  • A labdát az elütő helyre kell helyezni, majd el kell ütni úgy, hogy a labda mielőbb (ha lehet már az első) ütéssel a lyukba kerüljön.
  • Minden labdát, amely nem hagyja el az akadályt, ismét az elütő helyre kell visszahelyezni.
  • Ha a labda elhagyja a pályát az akadályon történő szabályos áthaladás után, úgy onnan kell tovább ütni, ahol megállt.
  • Ha a labda nem elüthető a pálya peremétől vagy közvetlenül az akadály mögött áll meg, úgy a pálya szélére merőlegesen 20cm-re tehető és a játék folytatható.
  • Ha a játékosnak egy akadálynál már hat pontja van és nem sikerül a lyukba juttatnia a labdát, át kell mennie a következő pályára és hét pontot ír fel.

Kérjük, a játék befejezése után a felszerelést a kastély vagy a kúria recepcióján leadni szíveskedjen.
Minden játékos felelős az általa használt ütőért és labdáért. A játékos testi épségében vagy a náluk lévő tárgyakban esett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget.Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
reviews_INDEX::/pictures/microsites/1/58/og_image_reviews_INDEX.jpg contentlister_INDEX::/pictures/microsites/1/58/og_image_contentlister_INDEX.jpg packages_INDEX::/pictures/microsites/1/58/og_image_packages_INDEX.jpg programs_INDEX::/pictures/microsites/1/58/og_image_programs_INDEX.jpg
Akciók és csomagajánlatok
28 900 Ft / fő / éj
Közösségi oldalak