Kastély Csomagok

Csomagok

Páratlan Páros napok Batthyány Kastélyszálló
Meneküljön el a hétköznapokból és rejtőzzön el kedvesével a romantikus kikapcsolódást nyújtó Batthyány Kastélyszállóban!
29 900 Ft / fő / éj
Tavaszi  megújulás Batthyány Kastélyszálló
A hosszú tél után, itt az idő a felüdülésre! Újuljon meg a tavasz beköszöntével a szállodánk által biztosított fantasztikus lehetőségek igénybevételével! Töltődjön fel a mindennapokra, kényeztesse testét-lelkét egyaránt wellness részlegünkben. Használja ki a 10 hektáros parkunkban található számos sportolási lehetőséget; és a zalai dombok által nyújtott varázslatos táj adta túrázási lehetőségeket.
18 900 Ft / fő / éj
Húsvéti zsongás 3 vagy 4 éjszaka Batthyány Kastélyszálló
A tavaszi szünet, és a Húsvéti Ünnepek, a természet ébredezését is jelentik! Legyen részese a természet tavaszi zsongásnak a 10 hektáros ősfás parkunkban. Szállodánk minden nap színes programokkal várja Önöket! A felhőtlen pihenést pedig a wellness részlegünk által nyújtott szolgáltatások koronázzák meg! Töltse nálunk családjával a vakációt- mi garantáljuk, hogy rengeteg élménnyel tér majd haza! SŐT! Legalább 4 éjszaka foglalása esetén ajándék 30 perces aromafürdővel kedveskedünk.
23 900 Ft / fő / éj
Majális a Batthyány Kastélyszállóban Batthyány Kastélyszálló
Töltse nálunk a hosszú hétvégét, és a Munka Ünnepét egy hosszú pihenéssel. Élvezze a tavasz első fuvallatait, a közelgő nyár illatát 10 hektáros Ősfás parkunkban, illetve a Zalai dombság csodás tájain; és adja át magát a pihenésnek wellness részlegünkben. Töltődjön fel élményekkel szállodánkban, és térjen haza energiával tele!
23 900 Ft / fő / éj
Pünkösdi forgatag Batthyány Kastélyszálló
Szállodánk színes programokkal, romantikus lovashintózással, a Pünkösdi hagyományok felelevenítésével, és wellness részlegünk kínálta kényeztetéssel várja Önöket! Nálunk a család minden tagja jól érzi magát!
23 900 Ft / fő / éj
Nyári feltöltődés a Batthyány Kastélyszállóban Batthyány Kastélyszálló
Töltsön nálunk szeretteivel egy élménydús Vakációt! Élvezze a zalai kastélyszállónk által biztosított sokszínű szolgáltatásokat, töltse tele élményekkel az idei nyarat: komfortos szállás | kültéri medence | beltéri wellness részleg |számos kényeztető wellness szolgáltatás| rönkszaunák | ínycsiklandó kulináris élmények | 10 hektáros park | varázslatos környezet| díjmentes animátorprogramok | számos sportolási lehetőség… Szállodánkban garantált az élményekkel teli pihenés 0-99 éves korig!
Akciók és csomagajánlatok
Szállodánkban elfogadjuk:
K&H SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
MasterCard
MasterCard
Maestro
Maestro
Visa
Visa