Kastély Wellness Wellness szolgáltatások

Wellness szolgáltatások

Kleopátra szalonunk édes percekkel, boldog pillanatokkal ajándékozza meg a kastélyunkba látogató párokat.

Klasszikus masszázsokTetőtől-talpig masszázs - 9 900 HUF / 60 perc
A masszázst a tetőtől-talpig felüdülni vágyóknak ajánljuk, mely során részletesen átmasszírozzuk az egész testet a lábujjaktól a hajas fejbőrig. Mozdulatai csökkentik a feszültséget, az izmok merevségét, emellett serkentik a vérkeringést és fájdalomcsillapító hatással bírnak.

Svédmasszázs - 9 000 HUF / 50 perc
A klasszikus svédmasszázs fogásaival végzett terápia nyugtató hatású, elősegíti a relaxációt, az izmok ellazulásával enyhíti az álmatlanságot. A masszázs során megszüntethetjük a fájdalmas izomcsomókat és feloldjuk a letapadásokat.

Frissítő talpmasszázs - 3 900 HUF / 25 perc
A masszázs a talp reflexzónáin keresztül hat az egész testre, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító, testi-lelki feszültségoldó hatása van. A talp masszírozásával a rendkívül gazdag érzőideg ellátása révén a központi idegrendszerre, a belső szervekre a vérkeringésre tudunk hatást gyakorol

Arc –és dekoltázs masszázs - 4 900 HUF / 25 perc
A stresszoldó, relaxáló, nyugtató, vitalizáló masszázs során az arc feszesebbé, élettel telibbé válik, a dekoltázst pedig selymessé varázsoljuk a kezelés után.


Speciális masszázsokSportmasszázsok - 4 900 HUF / 25 perc
A svédmasszázsban használatos fogásokat veszi alapul, viszont sokkal intenzívebb és erőteljesebb annál. A masszázs során nem csak a felszíni szöveteket, izmokat dolgozzuk meg, hanem a mélyebb rétegeket, mély izomzatokat is. Aktív sportolók számára ajánljuk.

Manager masszázs - 4 900 HUF / 25 perc
A masszázs frissít, ellazítja az elgémberedett izmainkat, csökkenti az ülőmunkából, hanyag testtartásból adódó fájdalmakat, növeli a teljesítőképességet.

Wellness masszázs - 9 900 HUF / 50 perc
Szárazkefe masszázzsal induló majd simító, lágy mozdulatokkal meleg olajat és meleg törölközőt alkalmazunk. Hatására a teljes test ellazul, egy igazán pihentető, kényeztető masszázs.

Kismama masszázs - 4 500 HUF / 20 perc
Speciálisan kismamák részére ajánljuk. Enyhíti a várandóság során fellépő testi-lelki hormonális tüneteket, derékfájást. Jótékony hatással van a babára-mamára egyaránt. A második trimesztertől javallott.

Szárazkefe masszázs - 3 500 HUF / 15 perc
Különleges, közepesen durva kaktuszrostból készült kefével történik az egész test dörzsölése, amellyel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, fokozza a vérkeringést, a bőr felfrissül, tónusa javul.

Négy évszakos relaxáló aroma masszázs 25 - 5 900 HUF / 25 perc
Évszaknak megfelelő illóolajos masszázsolajt használunk, amely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a lazító hatását. Megnyugtatóan hat az érzékekre is. Emellett a mély simítások segítik a vér –és a testnedvek keringését, a gyúrás ellazítja az izmokat, ezáltal oldja a feszültséget.

Négy évszakos relaxáló aroma masszázs 50 - 9 900 HUF / 50 perc
Évszaknak megfelelő illóolajos masszázsolajt használunk, amely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a lazító hatását. Megnyugtatóan hat az érzékekre is. Emellett a mély simítások segítik a vér –és a testnedvek keringését, a gyúrás ellazítja az izmokat, ezáltal oldja a feszültséget.

Csokoládékrémes masszázs - 9 900 HUF / 50 perc
Az afrodiziákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, lassítja az öregedést. A csokoládé masszázs leginkább endorfintermelő, lélekre ható kezelés, segíti a bőr és a lélek harmonikus feltöltődését.

Metamorf masszázs - 4 900 HUF / 45 perc
A metamorf masszázs egy speciális blokkoldó technika, amely a gerinc reflex pontjait célozza meg. A főszerep a lágy, finom érintésen van amely a kézfejen, lábfejen és az arcon történik.

Életünk során – már magzati korunktól- különféle kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, amelyek elraktározódnak a tudat legmélyén (trauma, sokk, szeretetmegvonás,stb) . Bár már rég elfelejtettük, lelkünk mégis emlékszik rá, minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül és ott raktározódik el. Ezek a lelki blokkok akadályozzák az energiaáramlást, bizonyos területek energiahiányosak lesznek. Nem úgy működik az életünk ahogy szeretnénk, mert a háttérből blokkolják érzelmeinket és tudatunkat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. Ajánljuk azon Vendégeinknek is, akik idegenkednek a hagyományos masszázsformáktól.


Ázsiai energia masszázsokIndiai Chakra energetizáló masszázs - 10 900 HUF / 50 perc
A masszázs helyreállítja a testben az energiaáramlást. A kezelés során a gerincvonal mentén végighúzódó 7 chakra pontot akupresszúrás masszázzsal stimuláljuk. A rituáléhoz meleg masszázs olajat és aromaesszenciákat használunk.

Shiatsu arc - és testmasszázs - 10 900 HUF / 50 perc
A különleges japán akupresszúra – nyomáspontos – technikán alapuló masszázzsal serkentjük a nyirokkeringést, jótékonyan hat az idegrendszerre, megnyugtatja a szellemet és lelket egyaránt.

Harmonizáló hátmasszázs - 8 400 HUF / 40 perc
A gerinc melletti vegetatív idegközpontok stimulálásával és a gerinchez kapcsolódó izomcsoportok lazításával hatékonyan enyhíthetjük az esetleges fájdalmakat, a testben lévő feszültséget.


BeautyVitalizáló arckezelés - 6 900 HUF / 45 perc
Az arcbőr tonikos tisztítása után radírozással eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd egy szépségmasszázs után minden bőrtípus számára ajánlott arcpakolással ragyogóvá varázsoljuk arcát és dekoltázsát.

Teljes pedikűr - 5 900 HUF / 60 perc

Teljes pedikűr talpmasszázzsal - 8 900 HUF / 80 perc

Paraffinos lábápolás - 4 500 HUF / 40 perc

Láb maszk - 1 900 HUF / 20 perc

Kéz maszk - 1 900 HUF / 20 perc

Teljes pedikűr láb maszkkal - 6 900 HUF / 80 perc

Teljes láb gyanta - 4 900 HUF /db

Bajusz gyanta - 900 HUF /db

Hónalj gyanta - 1 500 HUF /db

Kar gyanta - 1 900 HUF /db

Térdig gyanta - 2 900 HUF /db


AromafürdőkCleopátra (tejes-mézes) fürdő - 4 500 HUF / 30 perc

Cleopátra (tejes-mézes) fürdő - 9 000 HUF / 60 perc

Négy évszakos aromafürdő - 4 500 HUF / 30 perc

Négy évszakos aromafürdő - 9 000 HUF / 60 perc

Rózsafürdő - 4 500 HUF / 30 perc

Rózsafürdő - 9 000 HUF / 60 perc

Holt tengeri sós fürdő - 4 500 HUF / 30 perc

Holt tengeri sós fürdő - 9 000 HUF / 60 perc


A 60 perces páros fürdőhöz egy üveg jégbe hűtött pezsgőt is kínálunk privát Cleopátra szalonunkban.

Speciális kezelésekSzauna virgács kezelés - 4 900 HUF / 30 perc
A szauna virgács kezelés a szauna kultúra új dimenziója. Tölgyfából, nyírfából vagy nyárfa ágból készült csokorral végzett speciális kezelés, amely egyszerre biztosít testi és lelki felfrissülést valamint megújulást és ellazulást.

A test olajos megtisztítását tengeri sós bőrradírozás követi, majd maga a virgácskezelés következik, amely a bőrünkön vérbőséget (bőrpírt), okoz. A vízbe áztatott illatos levélcsokrok nem csak a szaunát töltik be illatukkal, a levelekből kioldódó hatóanyagok bejutnak bőrünk rétegeibe is, vitalitással feltöltve testünket, szervezetünket.

A kényeztetést rendszerint pihenés, hűsítő gyümölcs, esetleg egy kis édesség zárja, hogy érzékeink egész skáláját kiélvezhessük.

A kezelés legalább olyan közel áll a masszázshoz, mint a szaunához. Egy alacsonyabb hőfokú szaunában történik, amelyen egy időben egy személy vagy egy pár tud részt venni.


Kérje ajánlatunkat:Az alábbi rövid űrlap kitöltésével Ön semmilyen kötelezettséget nem vállal, kérje ajánlatunkat bátran, szívesen segítünk!

Érkezés: *
Elutazás: *
Vendégek száma: *
felnőtt gyermek 0-5,99 év gyermek 6-13,99 év
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefon: *
Promóciós kód:
Egyéb információ, megjegyzés, gyermekek pontos életkora:
 
 
Address: *
Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
10%
Kedvezmény!
27 400 HUF / fő / 2 éj
24 660 HUF / fő / 2 éj
31 800 HUF / fő / 2 éj
24 500 HUF / fő / 1 éj
43 500 HUF / fő / 2 éj