Kastély Magazin Magazin Vidéki romantika Zalacsányon

Vidéki romantika Zalacsányon

Különösen a nagyvárosokban élőkre igaz, hogy szeretnének néha elvonulni a mindennapi zajtól és forgatagtól, és egy csendes vidéki környezetben kipihenni a hétköznapokkal járó stresszt és fáradtságot.

Aki erre vágyik, annak a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló a lehető legtökéletesebb választás. A nyugodt, vidéki környezetben főúri pompával várják az ide látogatókat, ezen felül pedig rengeteg szolgáltatással igyekeznek biztosítani a vendégek kényelmét és tökéletes regenerálódását. A pihenés mellett természetesen a szórakozás sem maradhat el, erre is számos lehetőség van a birtokon.

Esti hangulat - Batthyány Kastélyszálló
A zalacsányi kastély tökéletes választás lehet akár nászutas pároknak is, hiszen a kastélyszálló kínálatában számos kimondottan pároknak való szolgáltatás található meg. Ilyen például a páros aromafürdő, ami lehetővé teszi, hogy egy rendkívül exkluzív, kellemes környezetben élvezzük párunk társaságát, és teljesen egymásra hangolódjunk. A kastélyon belül jellemző főúri pompa, a masszázsok gazdag választéka, valamint a kastélyt körülvevő gyönyörű parkban elhelyezett szórakozási lehetőségek biztosítják, hogy zavartalanul élvezhessük egymás társaságát az itt töltött idő alatt.

Kényelem és kényeztetés

A kastély már kívülről is lélegzetelállító látványt nyújt a gyönyörű, nyugodt környezettel, valamint maga az épület is lenyűgöző, azonban a hatás akkor sem múlik el, ha belépünk az ajtón. Igényesen és rendkívül elegánsan kialakított belső tér fogadja az ide látogatókat, bárki úgy érezheti magát, mintha egy palotában szállt volna meg.

A kényelmet fokozza a beltéri termálmedence, valamint a kastély éttermei is. Az épületben összesen 28 szoba található, így a hangulat családias, a nagy wellness szállodákkal ellentétben itt nem kell tartani attól, hogy esetleg túl sok vendéggel kellene osztozni ezen a csodálatos környezeten.

A kastélyban helyett kapott Kleopátra szalonban számtalan kényeztető kezelést vehetnek igénybe az ide látogató vendégek. A már említett páros aromafürdő mellett többféle fürdőkezelés érhető el, melyek a stressz csökkentését, a tökéletes ellazulást célozzák, ezen felül azonban szépészeti kúrának is alkalmasak. Számos masszázs is a vendégek rendelkezésére áll, melyek közül sok a feszültség levezetésére, a relaxálásra irányul, és a teljes kikapcsolódást segítik elő.

Ebben a környezetben mindenki garantáltan elfelejti a mindennapokkal járó stresszt, hétköznaponként ráadásul kedvezményes áron élvezhetjük ezt a fenséges pihenést, így az ár miatt sem kell nemet mondanunk a kényelemre és a regenerálódásra!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj