Kastély Magazin Magazin Szépséges vidék és élő történelem Zalacsányon

Szépséges vidék és élő történelem Zalacsányon

Zalacsány, bár kevéssé ismert üdülőtelepülés, mégis Zala megyében az egyik leginkább vendégmarasztaló hely a maga számtalan előnyével, eleganciájával és bájával, nyugodtságával és megfontolt életritmusával.

Zalacsány tipikus vidéki település, barátságos és segítőkész emberekkel, kiváló borokkal és szinte érintetlen természettel. Mindezen adottságok teszik tökéletessé arra, hogy a mindennapi szürkeségből kiszakadni vágyók, a városiak ezt a települést válasszák, hogy néhány napra elfeledhessék minden gondjukat-bajukat.

Mindezen csodálatos adottságok kellős közepén ott áll egy kastély, amelynek alapjait félezer évvel ezelőtt rakták le, s még ma is annak a családnak a nevét viseli, amelyek a legnagyobb hatással voltak rá – a Battyányakét. Bár a XX. század a kastélyt megviselte, az ezredfordulón teljes felújításon esett át. Így a most a Batthyány Kastélyszállóba érkezők úgy érezhetik, mintha időutazáson vettek volna részt. S ha magában a hotelben túlságosan szembeötlő lenne is a modern kor számtalan vívmánya, felkereshető a szállóval szoros kapcsolatot ápoló Batthyány Kúria, amely még mindig őrzi a két évszázados hagyományokat.

Korlátlan romantika

A párjukkal, szerelmükkel együtt érkező vendégek a kastély Kleopátra szalonjában élvezhetik az együttlét örömeit, ahol páros aromafürdőt vehetnek és élvezhetik magát a romantikusan berendezett szalont. De ha arra vágynak, igénybe vehetnek számos különféle masszázsszolgáltatást is, amelyek mind elősegítik a testi-lelki megújulást, az energiatartalékok feltöltését, hogy újult erővel nézhessünk szembe majd az élettel, s persze elsősorban azért, hogy ez a néhány nap addig is az elképzelhető legkellemesebben teljen.

Mindehhez jönnek még hozzá a gasztronómiai élvezetek. A Batthyány Kastélyszálló konyhájának ura az ország egyik legjobb séfje, aki a vendégek kívánságait mindig a tőle telhető legmagasabb színvonalon teljesíti – így egészen biztos, hogy az étkezések maradandó, feledhetetlenül pozitív élményként maradnak majd meg.

A konyhán készülnek magyar és különlegesebb, egzotikusabb külföldi fogások is, aki pedig arra vágyik, megtapasztalhatja a házias étel-különlegességek ízvilágát, amelyek a két évszázaddal korábban a kastélyt uraló család idejét idézik vissza. Ehhez helyi és messzebb tájakról érkezett, kivételesen finom borkülönlegességeket fogyaszthatnak a vendégek.

A Batthyány Kastélyszálló varázsa rengeteg embert bűvölt már el, és nem véletlenül, hiszen ez a falusi környezetben található szálloda tökéletes választás a pihenésre, a romantikázásra és önmagunk újbóli megtalálására.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj