Kastély Magazin Magazin Programok a Batthyány Kastélyszálló vendégeinek

Programok a Batthyány Kastélyszálló vendégeinek

A különleges történelmi környezetet kedvelők számára szálláslehetőséget kínáló Batthyány Kastélyszálló és környezete számtalan programot nyújt az itt pihenőknek, a szállodában, annak parkjában és a környező településeken egyaránt.

Korlátlanul használhatjuk a wellness részlegben található medencéket és szaunákat, részt vehetünk masszázson is, vagy párunkkal aromafürdőzhetünk az elegáns és romantikus Kleopátra szalonban. Jó időben a négycsillagos hotel kertje is rengeteg lehetőséget kínál: fürödhetünk, a gyerekek játszhatnak, de strandröplabdázhatunk, lengőtekézhetünk vagy teniszezhetünk is.

Középkori vacsora és várjátékok

Ha szeretnénk kicsit messzebbre kimozdulni a kastély parkjánál, a Zala megyei Zalacsányban található szálloda környékén, illetve a közeli településeken is találunk nekünk való programokat és látnivalókat.

A Zalacsánytól 25 kilométerre fekvő Sümegen felfedezhetjük a várat, de megnézhetjük a várjátékokat, a bajvívás-bemutatót, és egy igazi középkori vacsorán is részt vehetünk. A 15 kilométernyire lévő Keszthelyen vár a gyönyörű Festetics-kastély, a Babamúzeum, az egy impozáns látványt nyújtó, hatalmas gőzekét is bemutató Georgikon Majormúzeum, a Csigaparlament vagy az erősebb idegzetűek számára ott a Kínzómúzeum is.

A 25 kilométerre található Zalaegerszegen megnézhetjük Magyarország első regionális szabadtéri néprajzi múzeumát, sétálhatunk egyet a Csácsi Arborétum hatalmas fái között, vagy a gyerekek csúszhatnak egyet az Aquacity Élmény- és Csúszdaparkban.

Bivalyok és madarak

A szintén csupán 25 kilométerre fekvő Kis-Balaton környéke ugyancsak számtalan kikapcsolódási lehetősége nyújt. Kirándulhatunk, sétálhatunk, gyönyörködhetünk a vízi világban, de horgászhatunk is.

A Kápolnapusztai Bivalyrezervátum a hazánkban őshonos bivalyt mutatja be, illetve megismerkedhetünk a bivalytartás történetével és tradicionális eszközeivel. A Kányavári-sziget 3 kilométer hosszú tanösvényét végigjárva kapunk egy kis ízelítőt a Kis-Balaton változatos madárvilágából.

A 15 kilométerre fekvő Balatonszentgyörgyön található a Festetics grófok vadászvára, a Csillagvár, ahol egy középkori életpanoptikum is helyet kapott, amely élethűen mutatja be a grófok mindennapjait. A 20 kilométerre fekvő Balatonedericsre is érdemes ellátogatnunk, itt található ugyanis az Afrika Múzeum, amelyet az Afrika-vadász dr. Nagy Endre alapított.

Egész napos túránk után a szállodába visszatérve a jacuzziban vagy a masszázságyon kipihenhetjük a hosszú séták fáradalmait.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj