Kastély Magazin Magazin Pihenés történelmi környezetben

Pihenés történelmi környezetben

A négycsillagos Batthyány Kastélyszálló egy kis Zala megyei település, Zalacsány határában található. A hotel egy hathektáros parkban, nyugodt, csendes környezetben áll.

Kétágyas szoba
Ebéd után tehetünk egy sétát a háromszáz éves ősparkban, de a szálloda kertjében is számtalan kikapcsolódási lehetőség vár: szabadtéri medence, játszótér, teniszpálya, lengőteke, grillterasz.

A több száz éves épületben berendezett elegáns hotelben huszonnyolc különböző méretű szoba, medencék, jacuzzi, szauna, masszázs és étterem áll azon vendégek rendelkezésére, akik szívesen pihennének patinás, történelmi környezetben. Meleg időben csobbanhatunk egyet a kültéri medencében, vagy a partján hűsítőket iszogathatunk, az elegáns étteremben a hajdani főúri otthon hangulatát visszaidéző házias fogásokat fogyaszthatunk, és úgy érezhetjük magunkat, mintha mi is legalább grófok lennénk.

Az épület ma újra régi szépségében pompázik

A Batthyány Kastély 1490-ben épült, gótikus stílusban. A település az 1800-as évekig a Csányi család birtoka volt; a kastély a század közepén került a Batthyányak tulajdonába, akik aztán a kor stílusának megfelelően felújították és kibővítették. Mai formáját egy későbbi újjáépítéskor, 1913-ban nyerte el.

A kúria 1945 után nevelőotthonként működött, ezután az épület pusztulásnak indult. Az 1997–2000-es felújítási munkálatok során viszont sikerült visszaállítani régi szépségét és eredeti stílusát.

Programok minden korosztálynak

Az épületben ma a Batthyány Kastélyszálló működik, amely minden korosztálynak és minden alkalomra kínál kedvező csomagokat.

Az „Édes kettes” elnevezésű csomag a pároknak szól, amely különböző romantikus programokat is tartalmaz, például egy gyertyafényes vacsorát a Batthyány kastély Bordó termében és egy páros aromafürdőt a kastély exkluzív Kleopátra szalonjában.

Az „Őszikék” csomaggal az idősebbekre gondoltak, akik szintén rengeteg program közül választhatnak: lovas kocsikázhatnak a zalaszentlászlói Szentmihálypuszta lovastanyán, tehetnek egy erdei sétát a zalacsányi horgásztó környékén, vagy részt vehetnek egy háromfogásos, zenés-táncos borvacsorán a kúria hangulatos borospincéjében.

Sőt, akár a karácsonyt vagy a szilveszter is tölthetjük elegáns történelmi környezetben. A Swing Karácsony öt napján meghitt vacsorák, élő zenei estek, ünnepi szabadtéri forraltborkészítés és gesztenyesütés; a Különös Szilveszter keretében pedig díszvacsora, a Showder Klub humoristáinak műsora, tűzijáték és retro buli várja a vendégeket.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj