Kastély Magazin Magazin Pihenés a patinás zalacsányi kastélyszállóban

Pihenés a patinás zalacsányi kastélyszállóban

Bár ha egy wellneshotelt választunk a hétvégi kikapcsolódás helyszínéül, akár el sem kell hagynunk a szállót, hiszen a wellnessrészlegen is annyi pihenési lehetőség és élmény vár; sokat hozzáad a két-három napos üdülés hangulatához, ha már érkezéskor, a hotelhez közeledve is különleges látvány fogad minket.

A zalacsányi négycsillagos Batthyány Kastélyszálló nem mindennapi környezetben, egy hathektáros, ősfák parkbak fekszik, amely jó időben hosszú sétákra csábít. De ha nem is mozdulunk ki a szobából és a medencéből, a csend és a nyugalom pihentető hatását akkor is érezhetjük.

A kastély ma régi szépségében pompázikA hotel a kis Zala megyei település határában található, a Batthyányak egykori kúriáján. A gótikus stílusú kastély 1490-ben épült. A birtok a 1800-as években lett a Batthyány család tulajdona, akik kibővítették az épületet. A kastélyt 1913-ban és 1997-2000-ban átépítették, és eredeti stílusában újították fel. Ma tehát ismét régi szépségében pompázik, így a vendégek ebben a pár napban vagy hétben igazi úrnak – vagy hölgynek – érezhetik magukat a patinás falak között. A kastély parkjában a séta mellett más aktív kikapcsolódási lehetőségek is rendelkezésre állnak, például tenisz, lengőteke és egy szabadtéri medence; a gyerekeket játszótér pedig várja, így ők sem fognak unatkozni. Nyáron a grillteraszon sütögethetünk, élvezve a gyönyörű park látványát. Ha egy baráti társasággal vagy egy csapatépítő tréning keretében érkezünk a kastélyszállóba, ez utóbbi remek program estére: egy pohár finom bor mellett beszélgethetünk, míg sül a vacsorára szánt hús.

Elegancia és főúri környezetA szobák ugyanolyan elegánsak, mint maga az épület, a wellnessrészleg, az exkluzív Kleopátra-szalon úgyszintén. Itt több medencét, jacuzzit és szaunát találunk, illetve számos masszázsfajtát is kipróbálhatunk. A párokat kétszemélyes aromafürdő várja egy üveg pezsgővel, de az idősebbek vagy a családok is találnak maguknak programot. A szálloda éttermében elfogyaszthatjuk vacsoránkat a pihenéssel telt nap után: házias fogásokat szolgálnak fel nekünk, igazi főúri környezetben. Ha egy jó borral fejeznénk be a vacsorát, finom nedűket iszogathatunk a kúria hangulatos borospincéjében. Nemcsak a szálloda épületében és kertjében, hanem a környéken is számos programlehetőség vár, például lovas kocsikázhatunk a zalaszentlászlói Szentmihálypusztán, vagy sétálhatunk egyet a zalacsányi horgásztónál.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj