Kastély Magazin Magazin Nyugalom és wellness

Nyugalom és wellness

Bizonyára a legtöbben tapasztalták már, hogy az ünnepek előtti lázas vásárlást és az előkészületek végeláthatatlan áradatát követően a pihenésre szánt ünnepi időszak rendszerint hamar eltelik, és általában igen nehéz ténylegesen pihenésre fordítani.

A Batthyány Kastélyszálló felújított élménymedencéje
Pikk-pakk megérkezik a legkevésbé relaxálásra alkalmas Szilveszter, és már itt is vagyunk az új év dolgos hétköznapjainál. Ilyenkor még inkább szembesülünk azzal, hogy nem kizárólag pihenésre vágyunk, ugyanis a hétköznapi rohanás közben legtöbbünk arra áhítozik, hogy kiszakadhasson mindebből, olyan messzire szökve, ahová a nagyváros zajai nem követnek minket. Nincs is erre a célra tökéletesebb hely, mint a Zalacsány mellett épült Batthyány Kastélyszálló, mely – távol a város rossz levegőjétől, nyüzsgésétől – olyan környezetben található, amelyhez foghatót korábban csak bárók, grófok és királyok élvezhettek.

A Batthyány Kastélyszálló számos pihentető és ellazító szolgáltatással várja vendégeit az év minden napján. A kastély mellett található Batthyány Kúria rejti mindazokat a szolgáltatásokat, melyek az idelátogatók napjait teszik még kellemesebbé. A beltéri termálmedence vize jótékony hatást gyakorol a magas vérnyomásra, az álmatlanságra, csökkenti a feszültséget, valamint enyhíti az asztmás és allergiás tüneteket. A finn szauna méregtelenítő hatása mindenki által elismert, a szervezet immunerősítésében is nagy szerepe van. Mindezek mellett a vendégek ejtőzhetnek a pezsgőfürdő kellemes vizében, azonban a különleges wellness-szolgáltatások sora még csak itt kezdődik.

A Kleopátra szalon kínálja a szálló egyik legsikeresebb wellness-programlehetőségét, a páros aromafürdőt. A szolgáltatás 30 perces aromafürdőt és 30 perc pihenést tesz lehetővé, s ezt egy üveg jégbe hűtött pezsgő teszi feledhetetlenné. Választható holt-tengeri sófürdő, erdei fenyős és narancsfaolajos vitalizáló fürdő, borsmenta-rozmaring energetizáló fürdő, levendula-kamilla relaxfürdő, valamint gyógyteás fürdő is.

A masszázsok szerelmesei is megtalálhatják számításukat, hiszen a megszokott formák mellett pálinkás és csokoládés masszázskülönlegességeket is kipróbálhatnak. Kifejezetten számukra javasolható az Évindító wellness napok csomag is, melynek keretében 3 éjszakás tartózkodáshoz fejenként két masszázst adnak ajándékba, valamint a hidegben lélekmelegítő forralt borral és kakaóval kedveskednek az érkező vendégeknek.

A Batthyány Kastélyszálló a nagyvárosi forgatagtól távol olyan idilli környezetben található, ahol mindenki nyugalmat és békét lelhet, miközben átadhatja magát a kényeztető luxusnak, hogy ne csak testben, de lélekben is el tudjon szakadni a hétköznapoktól.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj