Kastély Magazin Magazin Meneküljön hozzánk a hideg elől!

Meneküljön hozzánk a hideg elől!

A nyarat sokan szeretik, hiszen rengeteg a program: strand, kirándulás, buli, még este sem fázunk egy vékony ruhában, és minden színes, vidám. A tavasz és az ősz is sokak kedvence, hiszen ilyenkor ébredezik a táj, vagy épp lassan álomba merül; kellemes az idő, nem olyan izzasztó, mint nyáron, így erdei és városi sétákra csábít.

A tél viszont kilóg a sorból: a gyerekeken kívül nem sokan szeretik, hiszen ilyenkor legfeljebb síelni vagy szánkózni lehet, de ha az előbbit nem tudunk, az utóbbiból pedig már kinőttünk, az ünnepek egy hetén kívül nem sok örömet lelünk a télben. Kint hideg van, így nincs kedvünk kimozdulni, legszívesebben egész napra bevackolnánk magukat a lakásba. Hamar sötétedik, minden szomorú és szürke.

Legszívesebben kiszabadulnánk a mínuszokból valahova, ahol mindig meleg van. Vagy ha a trópusok nem is elérhető alternatíva a számunkra, legalább egy olyan helyre utaznánk el, ahol el sem kell hagynunk a négy falat ahhoz, hogy változatos élményekben lehessen részünk. Így úgy kapcsolódhatnánk ki és töltődhetnénk fel, hogy a zord időt és a szomorú tájat kellő távolságból, kizárólag az ablakon belülről látjuk.

Téli hétköznapok a Batthyány Kastélyszállóban

Meneküljön hozzánk a hideg elől! A zalacsányi négycsillagos Batthyány Kastélyszállóban annyi kikapcsolódási lehetőség közül választhat, hogy ki sem kell tennie a lábát, biztosan nem fog unatkozni. Pihenhet az elegáns szobában, elkölthetnek párjával egy romantikus vacsorát a hotel éttermében, és igénybe vehetik a rengeteg wellness-szolgáltatást.

A „Téli hétköznapok” csomag 2014. február 28-ig érvényes, és egy 3 napos, 2 éjszakás ott-tartózkodást foglal magába. A vendég választhat, hogy hétfőtől szerdáig, keddtől csütörtökig, szerdától péntekig vagy vasárnaptól keddig szeretné élvezni a szálloda kényelmét a régi idők eleganciáját sugárzó Batthyány Kúriában vagy a Batthyány-kastélyban. A csomag félpanziós ellátást tartalmaz svédasztalos reggelivel és vacsorával. A vendégek korlátlanul használhatják a hotel wellnessrészlegét, a Kleopátra-szalon szolgáltatásait, így a finn szaunát, a termálmedencét, a fitnesztermet és a pezsgőfürdőt.

Ajándékok a vendégeknek

A „Téli hétköznapok” csomagot választó vendégek érkezéskor kapnak ajándékba egy finom forralt bort, hogy azonnal felmelegedhessenek. Illetve várja őket egy másik ajándék is a szobájukba készítve, azonban, hogy mi, az maradjon meglepetés. Egy- és kétágyas, illetve családi szobát, valamint apartmant egyaránt foglalhatunk. A wellness-szolgáltatások mellett aktív kikapcsolódásra is van lehetőség: asztaliteniszezhetünk, dartsozhatunk vagy biliárdozhatunk a hotelben.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj