Kastély Magazin Magazin Megújult a Batthyány Kúria

Megújult a Batthyány Kúria

Április 1-jén megnyitotta kapuit a teljesen felújított Batthyány Kúria. A Kastélyszállóval ligetes parksétánnyal összekötött épület exclusive szobái, étterme és lobbija új, modern, ugyanakkor hangulatos külsővel várja a pihenni vágyó vendégeket.

A megújult a Batthyány Kúria

2014 januárjától jelentős felújítások zajlottak a négycsillagos Batthyány Kúriában. Az idelátogató vendégek kényelme érdekében megnöveltük és modernizáltuk a szálloda szobáit és közösségi tereit. A Kúria 20 db szobával várja az idelátogató vendégeket, amelyek között 8 db lakosztály, 8 db standard- és 4 db superior szoba található. A felújított szobák klíma berendezéssel, kényelmes fürdőszobával, színes LCD televízióval, szobai széffel és telefonnal felszereltek, valamint a szálloda egész területén ingyenes WIFI hálózat biztosítja vendégeink teljes körű kényelmét.

A szobák korszerűsítése mellett a hotel lobbija, közösségi terei és parkja is átalakult. A szálloda 6 hektáros parkjában kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást ígérő minigolf pálya került megépítésre.

Látogassanak el a megújult Batthyány Kúriába és élvezzék a teljes testi-lelki feltöltődést!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj