Kastély Magazin Magazin Masszázzsal a stressz ellen

Masszázzsal a stressz ellen

Amikor újra belelendülünk a hétköznapok szorosan megszabott rendjébe, sokkal nagyobb energiára van szükségünk, mint akkor, amikor már egy ideje benne vagyunk. Nemcsak a testre igaz, hogy nehezebb mozgásra bírni, mint mozgásban tartani, hanem a lélekre is.

Masszázs a feszültség levezetésére
Ezért fontos, hogy mielőtt szembenézünk az egyre változékonyabb időjárással és a stresszes munkanapokkal, kellően feltöltődjünk. Ennek egyik legjobb módja az, hogy, mihelyt lehetőségünk van rá, szakítsuk ki magunkat a hétköznapok végeláthatatlan erdejéből, ne elégedjünk meg a hétvégével, hanem engedjük meg magunknak azt a kényelmet, hogy pár nap szabadságra megyünk, még mielőtt a stresszes életmód kifejtené komolyabb negatív hatásait egészségünkre, s vértezzük fel magunkat egy kiadós wellnesselés révén. Erre a legjobb lehetőséget a Batthyány Kastályszálló Téli hétköznapok csomagja ajánlja, mely a szálloda kedvezményes alapszolgáltatásai mellett számos apró meglepetést rejt.

A Batthyány Kastélyszálló gyönyörű környezetben fekszik, távol a nagyvárosoktól, az aprócska Zalacsány közelében. A fantasztikus, 300 éves őspark és a kastély épülete visszarepít minket egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb korba. A csomag keretében a hideg téli hónapok során a megérkező vendégek forralt borral melegedhetnek, szobájukban pedig apró ajándék várja őket. A kastélyszálló olyan környezetet biztosít, ahol megszűnik a külvilág, mindenki maga mögött hagyhatja a stresszes életet, és néhány napra átadhatja magát a tökéletes pihenésnek. A szálloda szolgáltatásai minden tekintetben a vendégek kikapcsolódását segítik.

Térítésmentesen vehetők igénybe az alap wellness szolgáltatások, mint a finn szauna, a beltéri gyógyvizes medence, valamint a teljes ellazulást segítő pezsgőfürdő. A finn szauna forró levegője serkenti a vérkeringést, méregtelenít, ezzel segít megtisztítani, felélénkíteni a szervezetet. A beltéri medencében található víz jó hatással van a nőgyógyászati és mozgásszervi betegségekre, de egyúttal ellazít, csökkenti az izomfájdalmakat, a feszültséget, segíti az éjszakai alvást.

Azért, hogy a vendégek kikapcsolódása teljes lehessen, a Batthyány Kastélyszálló különböző masszázsszolgáltatásokkal is kedveskedik. A talp-, arc- és testmasszázsok mellett olyan masszázskülönlegességeket is kipróbálhatnak a szálló vendégei, melyek regenerálják a bőrt, és a felhasznált anyagok (csokoládé, pálinka) is segítik a relaxációt, a Kleopátra szalonban kipróbálható aromafürdők pedig olyan tökéletes kényeztetést tesznek lehetővé, melyhez foghatót kevesen tapasztalnak meg, így a Batthyány Kastélyszálló vendégei testben és lélekben egyaránt megújulva távozhatnak.

Masszázsaink a kastély épületében és a szezonálisan üzemelő kültéri masszázs pavilonban is igénybe vehetőek!

Információért és időpontfoglalásért kérjük érdeklődjön a recepción!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj