Kastély Magazin Magazin Királyi Valentin-nap Zalacsányban

Királyi Valentin-nap Zalacsányban

Minden ember vágyik arra, hogy bizonyos időközönként eltölthessen néhány napot kettesben a párjával egy kellemes helyen. Erre kitűnő alkalmat jelent a Valentin-nap, amikor a pároknak nincs más dolguk, minthogy egymással foglalkozzanak.

Édes álom - Kettesben egy kastélyban
A rohanó, munkával teli hétköznapokban az embereknek kevesebb idejük jut egymásra, mint azt szeretnék. A szerelmesek ünnepe tökéletes alkalom arra, hogy végre elszakadjunk néhány napra a hétköznapi hajtástól, és azzal foglalkozzunk, ami igazán fontos: a magánéletünkkel, a párunkkal. Ha szeretnénk idén egy különleges Valentin-nappal megajándékozni azt, akit szeretünk, a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló ajánlatánál keresve se találhatunk jobbat!

Gyönyörű, nyugodt környezet

A Batthyány Kastélyszálló csodás környezetben helyezkedik el a festői szépségű Zalacsányban. A kastély gyönyörű park veszi körül, ahol számos szórakozási lehetőség várja azokat, akik úgy döntenek, itt szeretnének tölteni néhány napot.

Az épület kívülről is lélegzetelállító, azonban belülről sem hagy kívánnivalót maga után. 28 szobája a régi idők luxusát idézi, mindemellett pedig éttermek, jakuzzi, szauna, és belső termálmedence gondoskodik arról, hogy a vendégek minden igénye hiánytalanul ki legyen elégítve. A kastélyban kapott helyet a Kleopátra szalon, ahol a vendégek különleges szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A Batthyány Kastélyszálló Valentin-napi ajánlatának köszönhetően a párok kedvezményes áron élvezhetik a szálló kényelmét, eleganciáját és kényeztető szolgáltatásait. Az akció keretében a vendégek félpanziós ellátásban részesülnek, emellett korlátlanul használhatják a wellness részleget, mely beltéri- és kültéri termálmedencével, pezsgőfürdővel, finn szaunával és fitneszteremmel rendelkezik.

A csomag része a páros aromafürdő, egy gyertyafényes vacsora, valamint egy gyertyafényes esti fürdőzés a párunkkal, ami különösen meghitté és bensőségessé teszi az itt töltött időt. Ha egy kellemes, meghitt élményre vágyunk egy gyönyörű helyen Valentin-napra, a zalacsányi Batthyány Kastélyszállónál keresve se találhatnánk jobb lehetőséget!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj