Kastély Magazin Magazin Kezdje feltöltődve az újévet!

Kezdje feltöltődve az újévet!

Csak most, az ünnepek véget értével eszmélünk rá, mennyire kifárasztott a karácsonyi készülődés, az ajándékvásárlás, a rokonlátogatások, a szilveszteri buli megszervezése, az az utáni takarítás vagy akár maga a buli.

Akármennyire is szeretjük az ünnepeket, be kell vallanunk magunknak, hogy hajlamosak teljesen lemeríteni az energiatartalékainkat. Utána pedig, nem hogy pihenhetnénk még egy kicsit, kénytelenek vagyunk visszarázódni a munkába.

Ünnepek utáni fáradtság

Reggelente alig tudunk felkelni, hogy időben beérjünk a munkahelyünkre, ott pedig alig tudunk teljesíteni, mert fáradtak vagyunk. Mire hazaérünk, már semmihez sincs kedvünk, sem energiánk, csak arra vágyunk, hogy végre alhassunk. Hiába fogadtuk meg újévkor, hogy idén sokkal pozitívabban fogunk hozzáállni mindenhez, valahogy nem sikerül. Ráadásul még hideg is van, és kint nincs semmi, csak a szürkeség… A legjobb megoldás, ha ilyenkor kiveszünk legalább pár nap szabadságot, és elutazunk egy wellnesshotelbe kikapcsolódni. Biztosak lehetünk benne, hogy a minivakáció feltölt majd energiával, így hazatérve újult erővel vethetjük bele magunkat a mindennapokba. Választhatjuk például a Zala megyei, zalacsányi négycsillagos Batthyány Kastélyszállót, ahol a patinás hangulat és az elegancia mellett rengeteg wellness-szolgáltatás várja a vendégeket.

Évindító wellness napok

Az „Évindító wellness napok” csomagot azoknak ajánlják, akik szeretnék feltöltődve elkezdeni az újévet. A csomag 2014. január 6-tól február 28-ig érvényes, és egy 4 napos, 3 éjszakás üdülést tartalmaz. A vendégeket a múlt idők eleganciáját sugárzó, történelmi Batthyány Kastély huszonnyolc elegáns szobájának egyikében helyezik el. A csomag félpanziós ellátást tartalmaz: a bőséges svédasztalos reggeli mellé egy romantikus, gyertyafényes vacsora jár, házias ízekkel és udvarias személyzettel.

Teljes megújulás

A testi-lelki felfrissülés érdekében a vendégek korlátlanul használhatják a szálloda wellnessrészlegét. A Kleopátra-szalonban pezsgőfürdő, termálmedence, fitneszterem és finn szauna áll a rendelkezésünkre. Két frissítő masszázst is kapunk ajándékba, így izmaink végre ellazulhatnak, és testünk új életre kelhet. A 30 perces lazító hátmasszázs és a 25 perces frissítő talpmasszázs után egészen másképp fogjuk érezni magunkat. Ráadásul, ha online foglaljuk le a szobánkat, még egy lélekmelegítő italt, forralt bort vagy habos kakaót is kapunk érkezéskor, így garantáltan jól indul a hosszú hétvége.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj