Kastély Magazin Magazin Kettesben, távol a várostól

Kettesben, távol a várostól

Bizonyára sokan vágytunk már arra, hogy párunkkal együtt tölthessünk néhány meghitt napot. A legtöbben szeretnek kettesben valamilyen wellness-szolgáltatást igénybe venni, ám a legtöbbször az ember sokkal többre vágyik.

Nemcsak azért vágyunk a wellnessre, mert kényeztetni, pihentetni akarjuk testünket-lelkünket, hanem azért is, mert ki akarunk szakadni a hétköznapi gondok fogságából, és sokszor ilyenkor el akarunk menekülni a világ, a város zaja elől valami olyan helyre, ahol semmi nem ér minket utol, és úgy tölthetünk néhány napot választottunkkal, hogy azt az időt csak neki szenteljük, és közben semmi sem zavar meg minket. Erre kevés hely kínál jobb lehetőséget, mint a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló.

A négycsillagos szálloda csendes és nyugodt, hat hektáros parkosított környezetben fekszik, az aprócska Zalacsány szomszédságában. A gyönyörű Batthyány-kastély, mely ma szállóként üzemel, igazi romantikus atmoszférával rendelkezik, ezért varázslatos helyszínt nyújt a szerelmesek számára, a kastély tőszomszédságában található Batthyány Kúria pedig olyan wellness-szolgáltatásoknak ad otthont, melyek a nyugodtan, meghitten együtt eltöltött programra vágyóknak minden igényét kielégítik.

A szálloda festői környezetét élvezve olyan extra szolgáltatásokat is felfedezhetünk, melyekkel csak ritkán találkozhatunk más wellnessüdülések alkalmával. Kifejezetten párok számára ajánlható az április végéig érvényes Édes kettes csomag, mely 2 éjszakányi szállás alapszolgáltatásai mellett (mint a szálloda beltéri termálmedencéjének, pezsgőfürdőjének és finn szaunájának használata, vagy a bőséges svédasztalos reggeli biztosítása) olyan különlegességekkel is kedveskedik, amilyen a páros aromafürdő a Kleopátra szalonban, a svédasztalos vacsorákat kiegészítő egy alkalmas gyertyafényes vacsora a kastély Bordó termében, valamint a szobába készített meglepetés ajándék.

A Kleopátra szalon azt a lehetőséget kínálja a szálló vendégeinek, hogy párosan vehessenek aromafürdőt, miközben jégbehűtött pezsgőt kortyolgatnak, ezzel téve igazán kényeztetővé és meghitté a közös fürdőzés élményét, miközben a szalont narancs, erdei fenyő, fahéj vagy más kellemes illatok lengik be.

A Batthyány Kastélyszálló hamisítatlan, klasszikusan romantikus élményt kínál, megteremtve mindazt a hangulatot, ami egy igazán feledhetetlen kikapcsolódáshoz kell, mindezt olyan környezetben, amelyhez fogható csak a szerelmespárok álmaiban szerepel. A kastélyszállóban eltöltött néhány nap olyan kivételes élményt nyújt a vendégek számára, melyre hosszú évekig örömmel gondolhatnak majd vissza.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj