Kastély Magazin Magazin Kápráztassa el üzleti partnereit különleges környezetben!

Kápráztassa el üzleti partnereit különleges környezetben!

Ha épp cége születésnapi partiját szervezi, amelyre a dolgozókon kívül üzleti partnereit is meghívta, nem mindegy, milyen környezetben fogadja a vendégeket, hiszen a rendezvény sikere részben ezen múlik.

Ha sikerül méltó helyszínt találnia a partihoz, a dolgozók biztos jól mulatnak majd, és másnap újult erővel vetik bele magukat a munkába. Az élményeket sokáig fogják emlegetni, jó szívvel gondolnak munkahelyükre, nő elkötelezettségük a cég iránt, és szívesebben dolgoznak ezentúl. De üzleti partnereinek is jobb véleménye lesz önről és cégéről, ha szerez nekik egy felejthetetlen estét. Az üzlet sikere sokszor nem a száraz számokon, hanem a külsőségeken múlik: nem meglepő, hogy sok megállapodás nem a tárgyalóban, hanem például a golf- vagy teniszpályán köttetik.

Elegáns környezet és udvarias kiszolgálásRendezze az éves céges partit, a vállalat születésnapi buliját, karácsonyi vagy évzáró bankettjét igazán különleges környezetben, a zalacsányi négycsillagos Batthyány Kastélyszállóban! A Zala megyei település határában álló wellness-szálloda egy hatalmas, hathektáros ősfás parkban áll, így nyáron akár szabadtéren is megtartható a parti. Az esküvők, születésnapi, családi és baráti összejövetelek, csapatépítő tréningek és munkaebédek mellett számtalan céges partit is rendeztek már a vállalatok a hotel patinás falai vagy épp hatalmas ősfái között. A kastély termeiben összesen 150, az ősparkba nyúló teraszon pedig 80 fő fér el. Az udvarias személyzet, az első osztályú kiszolgálás, a patinás épület és az elegáns, exkluzív környezet négyese jóvoltából a céges parti az összes meghívott számára felejthetetlen élmény marad.

A vendégek kipihenhetik a parti izgalmátA Batthyány Kastélyszállóban huszonnyolc, különböző méretű szoba áll rendelkezésre, így a vendégek akár szállást is foglalhatnak éjszakára. Ez akkor ideális, ha például a fővárosból érkeznek, és ők sem szeretnék kihagyni a koccintást arra hivatkozva, hogy az éjjel még vezetniük kell. Ráadásul a rengeteg finom falat és hajnalig tartó tánc után senki sem vezet végig szívesen egy több órás utat. Sokkal kellemesebb, ha először kialhatják magukat, és úgy utazhatnak haza másnap. Így valóban akkor hagyják majd ott a partit, ha már nagyon fáradtak, és nem kell idejekorán távozniuk csak azért, mert messze laknak, és ésszerű időben haza szeretnének érni. Ha szívesen rendezné cége születésnapi partiját a zalacsányi négycsillagos Batthyány Kastélyszállóban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és elkészítjük önnek egyedi ajánlatukat.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj