Kastély Magazin Magazin Gyógyító kikapcsolódás a Batthyány Kastélyszálló történelmi környezetében

Gyógyító kikapcsolódás a Batthyány Kastélyszálló történelmi környezetében

A termálvizes fürdőzésnek számos pozitív élettani, fiziológiai hatása van. Hatására az ízületek ellazulnak, rugalmasabbá válnak, oldódnak a görcsök és csökken a fájdalom.

A föld méhéből fakadó termálvizek számos olyan elemet is tartalmaznak, melyek nem találhatóak meg a földfelszíni forrásokban. A diffúzió által testünk salaktalanít, miközben számos, a szervezet számára fontos elemet képes felvenni.

A kastélyszálló termálvizének hatásai

A föld mélyéből fakadó termálvíz kémiai és biológiai összetétele alapján fejti ki jótékony hatását. A Batthyány Kastélyszálló termálvize alkalmas az asztmás és allergiás tünetek kezelésére, de jótékony hatással van a mozgásszervi betegségekben szenvedők panaszaira is. Kiváló kiegészítő kezelés lehet nőgyógyászati gondokkal küzdők számára, de ideális választás sportsérülések utókezelésének kiegészítésére is.

Emellett a termálvíz nem csak a fiziológiai tünetek kezelésére alkalmas, de oldja a szervezetben a feszültséget, továbbá kiválóan csökkenti az idegességet, az álmatlanságot és a magas vérnyomást, ráadásul ideális a változókori tünetek kezelésére is.

Nemesi körülmények, modern szórakozás

A Batthyány Kastélyszállóba látogató vendégek ingyenesen vehetik igénybe a kastély wellness részlegét, ahol a beltéri termálmedence mellett finn szauna és pezsgőfürdő is található. Emellett az alapszolgáltatások része számos díjmentes sportolási lehetőség, mint a lengőteke, az asztalitenisz, a tollaslabda, a strandlabda, a darts és a fitneszterem. Ezen felül a kastélyszálló minden vendége ingyenesen használhatja a zárt parkolót, minden szobában alapfelszereltség a törölköző, a köntös és a hajszárító, ráadásul a nemesi hangulatban sem kell lemondani a modern technológiáról, hiszen a kastélyszálló egész területén ingyenesen érhető el a WiFi szolgáltatás.

Végezetül pedig a szálló minden vendégének garantált az ingyenes transzfer, továbbá a kedvezményes árú belépő a Hévízi Gyógytóra, illetve a Kehidakustányi Gyógy- és Élményfürdőbe, hogy a kikapcsolódás minden szempontból teljes legyen.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj