Kastély Magazin Magazin Feltöltődés a Batthyány Kastélyszállóban

Feltöltődés a Batthyány Kastélyszállóban

A négycsillagos kastélyszállót egy történelmi kastélyban alakították ki, amely nagy történelmi múltra tekint vissza. Kezdetben a Csányi család tulajdona volt, itt született többek között Csányi László miniszter is 1790-ben. Később vásárolták meg a helyet a Batthyányiak. Az ő átalakításaiknak és kibővítéseiknek köszönhetően nyerte el a kastély eredeti, ma is változatlan formáját.

Romantikus helyen, csendes, nyugodt környezetben fekszik, ideális hely párok vagy akár családok számára is. Szobái kényelmesek és jól felszereltek, hathektáros parkja pedig ideális hely lehet a romantikus sétákra. A gondozott, hatalmas fái között az ember valóban ellazulhat, és érezheti a természet közelségét. A szálló távol a város zajától, Zalacsány településen fekszik, mely egy kis történelmi falu a 76-os út mellett, Hévíz és Keszthely közelében.

A szálloda rendelkezik saját medencével, teniszpályával és wellness-részleggel is. A wellness szolgáltatások közé tartozik a termálmedence, szauna, pezsgőfürdő, szolárium és a különféle masszázsok igénybevételének lehetősége.

Szobái külön fürdőkkel és konyhákkal vannak ellátva. Mindegyik szoba régi stílusban, antik, tömörfából készült bútorokkal van berendezve, melyek a letűnt korok hangulatát adják vissza igen hitelesen. Az étkezés megoldható a szálloda tágas éttermében, ahol tipikus hazai, tradicionális ételek kerülnek felszolgálásra.

Időutazás

Ha valóban csendes és nyugodt hétvégére, vakációra vágyik, és annak maximálisan szeretné élvezni minden egyes percét, a Batthyány Kastélyszálló a legjobb választás. Itt az ember valóban úgy érezheti, hogy kicsit visszament az időben, s erre még a kastéllyal közvetlen összeköttetésben álló Batthyány Kúria is hozzájárul. Falai között az ember valóban úgy érezheti, hogy egy időutazásban vesz részt.

A Kastélyszálló vendégeit folyamatos akciókkal és árengedményekkel várja. Nem csak minőséget szeretnének adni vendégeinek, hanem élményeket is, melyek után mindig szívesen emlékeznek majd vissza az ott eltöltött napokra.

Ha a vendégeknek kirándulni támad kedvük, a kastély környéke nagyszerű lehetőségeket teremt erre. Közelében található például Balatonszentgyörgy, Sümeg, Keszthely, Kehidakustyán, Zalaegerszeg, Hévíz és Zalavár, ahol mind a tartalmasabb, mind pedig a pörgősebb szórakozási lehetőségekre vágyók megtalálhatják a számukra legkedvezőbb állomásokat.

Kedvező árak hétköznapokon

Hétköznapokon jóval kedvezőbbek az árak, mint hétvégéken, illetve ünnepek alakalmával, ugyanakkor több lehetőség is adott. Éppen ezért tanácsos úgy időzíteni a Kastélyszállóban való kikapcsolódást, hogy az hétköznapra (is) essen.

A masszázsok és más wellness szolgáltatások kitűnő lehetőséget biztosítanak fizikai-szellemi kikapcsolódásra egyaránt. Romantikus estéket, napokat tölthetnek el együtt a párok, adott a lehetőség az egymás kényeztetésére. Nagy valószínűséggel szorosabb szálak fűzik majd Önt is párjához a Batthyány Kastélyszállóban együtt eltöltött néhány nap után.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj