Kastély Magazin Magazin Egy eldugott hely az egészség visszaállítására

Egy eldugott hely az egészség visszaállítására

A mindennapok rohanása, kiváltképp manapság, igencsak megterhelő lehet a szervezet számára. Folyamatos munka, mesterséges fény, stressz, nyomás és nehézségek, mind csak lerakódnak az emberben, testi és lelki problémákat generálnak, míg úgy nem érzi, nem tud mit tenni ez ellen.

Ez a tökéletes alkalom arra, hogy mindezt otthagyva kiszökjünk a mókuskerékből, és felkeressünk egy csendes, nyugodt helyet, ahol teljes feltöltődésre nyílik lehetőségünk.

Még ha csak néhány napra szól is ez a pihenés, akkor is nagyon nagy szolgálatot teszünk vele testünknek. Az állandó stressz, a kevés alvás és a folyamatos munka, ha szemmel láthatóan nem is károsítanak minket, lemerítik energiakészleteinket.

A szervezet a mindennapi feladatokra fordítja tartalékait, ezzel pedig az immunrendszer számára nem jut elegendő erő ahhoz, hogy hatékonyan tudjon szembeszállni a betegségekkel, vírusokkal. Ez kifejezetten a téli időszakban lehet veszélyes, hiszen ilyenkor a betegségek mindenhol a levegőben vannak, elkapni őket igen könnyű. Ha azonban felkeresünk egy eldugott, nyugalmas kis helyet...

A Batthyányiak otthonában

Zalacsány éppen egy ilyen hely Zala megyében, a nyugati dombságok és erdőségek között. Itt áll a híres Batthyány Kastélyszálló, amely számtalan kikapcsolódásra vágyó párnak adott már otthont időre-órára. Itt nem hallani kocsik zúgását, dolgukra igyekvő emberek zsivaját – legfeljebb a fák és az állatok neszeznek, a szél zúg. Ilyen körülmények között a szervezet már akkor is képes hamar visszatölteni energiakészleteit, ha csak egy padon üldögélünk egész nap, erre azonban nincsen szükség, hiszen az intézmény szolgáltatásai között megtalálhatóak többek között a nagyszerű masszázsok és egyéb wellness szolgáltatások is.

Olyan hely ez, amely néhány nap alatt is tökéletesen be tudja magát lopni az ember szívébe, akármelyik évszakban látogassuk is meg s akármilyen rövid időre. A Batthyány Kastélyszálló vendégei az önfeledt pihenés mellett meglátogathatják a környékbeli településeket – például a közelben található, váráról és hagyományőrzőiről híres Sümeget – de betekintést nyerhetnek akár egy évszázadokkal ezelőtti életstílusba, életmódba is, ha felkeresik a szállóval szorosan együttműködő Batthyány Kúriát.

Itt az ember teljességgel elfeledhet mindent, legalább időlegesen, ami miatt aggódnia kellene, kényelmesen hátradőlhet s átadhatja magát a lombsusogásnak, madárcsicsergésnek, a falusi vendégszeretetnek és a remekbeszabott zalai boroknak, az élő történelemnek és a természet szépségeinek.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj