Kastély Magazin Magazin A nagy nap – esküvő egy kastélyban

A nagy nap – esküvő egy kastélyban

Ha késő tavaszi vagy nyári esküvőt tervez, már biztosan megkezdte a szervezést, hiszen rengeteg dolga lesz ezzel kapcsolatban. Nemcsak a tökéletes ruhát kell megtalálnia, a szükséges kiegészítőket beszereznie, a vendéglistát és a menüt összeállítania, gondoskodnia a dekorációról, kitalálni, milyen frizurát és sminket szeretne, és megtalálni hozzá a megfelelő fodrászt és sminkest – nem feledkezhet meg az ideális helyszín felkutatásáról sem.

A helynek elegánsnak kell lennie, hogy méltó lehessen az alkalomhoz; fontos, hogy legyen egy kertje, hiszen tavasszal vagy nyáron kültéri lagzit érdemes rendezni; illetve legyen tágas, hogy akár százan is elférjenek, hogy senkit se kelljen szégyenszembe kihúzni a vendéglistáról.

A lagzi után pihenhet a pár és a vendégek

Azért is ideális egy kastélyszállóban tartani a lagzit, mert itt a vendégek szállást is foglalhatnak, így addig maradnak a buliban, ameddig csak szeretnének: ha elfáradnak, egyszerűen felmennek a szobájukba, és nyugovóra térnek.

A fiatal párnak sem kell a pakolással foglalkoznia a – bár nagyon boldog, akkor is – fárasztó órák után; előbb nyugodtan kipihenhetik magukat. Ráadásul így a vendégek mindegyike koccinthat a fiatal párral, hiszen a sofőröknek sem kell visszafogniuk magukat: másnap már nyugodtan vezethetnek. Arról nem is beszélve, hogy az áttáncolt éjszaka után valószínűleg már mindenki olyan fáradt, hogy akár ivott, akár nem, nem szívesen ülne volán mögé. Az elegáns berendezésű szobákban nyugovóra térve az örömteli hangulat tovább tart; ráérünk másnap visszatérni a hétköznapokba.

Boldogító igen a több száz éves fák árnyékában

A Zala megyei Zalacsányban található, patinás hangulatú, négycsillagos Batthyány Kastélyszálló nemcsak munkaebédekhez, csapatépítő tréningekhez, állófogadásokhoz, baráti összejövetelekhez és családi rendezvényekhez ideális helyszín, hanem esküvőkhöz és lakodalmakhoz is. A festői, nyugodt környezetben, egy hathektáros, ősfás parkban álló, 1997-2000-ben felújított kastély és kúria rusztikus stílusú termeiben összesen 150 fő fér el, az ősparkba nyúló teraszon pedig további 80 fő.

A kastélyszálló már korábban is több nagy létszámú rendezvény helyszíne volt, melyek vendégei elsősorban a hotel eleganciáját, a személyzet udvariasságát, illetve az elsőrangú kiszolgálást dicsérték. Ha szívesen mondaná ki a boldogító igent a több száz éves fák árnyékában, kérje egyedi ajánlatunkat!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj