Kastély Magazin Magazin A legjobb helyszín csapatépítő tréningekhez

A legjobb helyszín csapatépítő tréningekhez

A csapatépítő tréningnek számtalan előnye van: az alkalmazottak már annak örülnek, hogy egy napot nem a munkahelyen kell tölteniük; de később, a munkájukon is meglátszik majd, hogy sikeres tréninget tartottunk nekik.

A programok alkalmával a dolgozók jobban megismerhetik egymást, összeszokhatnak, így a későbbiekben sokkal jobban megy nekik a csapatmunka. A csapat összekovácsolása viszont csak akkor lehetséges, ha a tréninget megfelelő környezetben tartjuk, amely alkalmas azon programokra, amelyeket tervezünk erre a napra. Szervezhetünk különböző megoldandó szituációs feladatokat, ügyességi játékokat – ezek legtöbbjét szabadtéren sokkal kellemesebb végrehajtani.

Ezért érdemes a tréninget egy kellemes hangulatú wellness-szállóba szervezni, ahol a dolgozók a feladatok megoldásán túl is kellemesen érezhetik magukat: fürödhetnek a medencében, szaunázhatnak, ejtőzhetnek a jacuzziban, vagy igénybe vehetnek egy frissítő masszázst.

Az őspark ideális az ügyességi feladatokhozA zalacsányi négycsillagos Batthyány Kastélyszálló ideális helyszín többféle rendezvényhez, például esküvőkhöz, munkaebédekhez, családi és baráti összejövetelekhez, születésnapi ünnepségekhez, állófogadásokhoz, céges partikhoz, illetve csapatépítő tréningekhez is. A wellness-szálló exkluzív környezetben, a Zala megyei Zalacsány határában, egy hathektáros, ősfás parkban áll. Meleg évszakban akár a parkban is megtartható a program valódi tréning része: itt végezhetik el a dolgozók az ügyességi feladatokat, például „kincset” kereshetnek csapatban a fák alatt, vagy szituációs gyakorlatokat hajthatnak végre.

A tréning persze akár beltéren is megtartható: a szálló rusztikus stílusban berendezett termei összesen 150 fő befogadására alkalmasak, a parkba nyúló teraszon pedig további 80 fő fér el; így nagyobb cégek is szervezhetnek ide csapatépítő tréninget. A kastélyszállóban eddig is több nagyszabású céges rendezvényt tartottak különböző vállalatok; a dolgozók különösen a személyzet udvariasságát és a gyönyörű környezetet méltatták.

A feladatok után édes a pihenésA dolgozók akkor sem fognak unatkozni, ha a csapatépítő tréning kötelező része véget ér, hiszen korlátlanul használhatják a wellness részleget, de megajándékozhatják magukat egy talpmasszázzsal, teljestest-, aromás vagy csokimasszázzsal is. A kastély parkjában teniszezhetnek, lengőtekézhetnek, pingpongozhatnak, úszhatnak egyet a kültéri medencében, illetve a grillteraszon költhetik el vacsorájukat, hogy a közös sütögetéssel jó hangulatban zárják a programot. Ha úgy gondolja, a négycsillagos Batthyány Kastélyszálló ideális helyszín lenne a csapatépítő tréninghez, keressen meg minket most, és kérje egyedi árajánlatunkat!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy konyhánkban a speciális ételek ugyan a legnagyobb gondossággal, de nem elkülönítve kerülnek elkészítésre. Így hivatalosan allergéntől mentes (pl. teljes tej és gluténmentes) ételeket nem tudunk biztosítani.
Egyéb részletek kapcsán forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
27 900 Ft / fő / éj
26 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj