Hírek, aktualitások, programok

Találatok: 81-96 | Összesen: 118 találat 8 oldalon. előző következő

Húsvét Zalacsányban

2016. március 7.

Zalacsány Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önöket a 2016. március 19-én 15:00-kor tartandó húsvétváró rendezvényre.

Helyszín:

  • Közösségi Ház, Zalacsány, Zrínyi M.u. 6.

Program:

  • 15:00-kor Brumi Bandi Band gyerekdalok
  • Ezt követően "ügyes kezek" kézműves felnőtteknek és gyerekeknek Csiszár Tiborné mézeskalács készítővel.


Zalacsány Község Önkormányzata a hagyományokhoz híven 2016.március 15.-én (kedd) fáklyás felvonulást szervez a március 15.-i ünnep alkalmából. A fáklyás felvonulás a Hősök teréről indul 18 órakor a Batthyány Kastélyig, ahol az általános iskolások ünnepi műsort adnak.

A rendezvényre szeretettel várunk mindenkit!


2016. január 30-31. között került megrendezésre az évek óta nagy sikernek örvendő Esküvő Kiállítás a Papp László Sportarénában.

A rengeteg esküvői érdeklődő között kisorsoltuk azon szerencsést, aki másodmagával egy wellness hétvégét tölthet Kastélyszállónkban!

A szerencsés nyertes: PINTÉR JÓZSEF Budaörsről

Szívből gratulálunk a Kastélyszálló összes dolgozója nevében!


"Ahol a falak mesélni tudnak"

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége szervezésében kerül megrendezésre 2015. május 15-17. között a "Kastélyszállodák Nyitott Hétvégéje, melyben Szállodánk is részt vesz.
Látogasson el hozzánk és nyerjen betekintést Kastélyunk történelmébe.
Ezen a hétvégén( péntek-szombat-vasárnap), naponta két alkalommal kastélytúra.
12 és 16 órakor
További információ:
http://nyitotthetvege.kastelyszallodak.hu/
E-mail: info@wellnesskastely.hu
Tel.: 83/537-000

Hatfogásos borvacsora

2015. március 30.

2015 április 18-án a Batthyány Kastélyszálló**** Rendezvényközpontjában!

Hangulatos, 6 fogásos borvacsorával várjuk vendégeinket, melyhez a minőségi borkínálatot a neves Vylyan pincészet biztosítja.

2008-ban a borászat elnyerte az Év Pincészete Díjat, mint legnagyobb hazai szakmai elismerést.
A kiváló borok mellé mesterszakácsunk álmodta meg az ízletes menüt, amivel valódi gasztronómiai élményt ajándékozunk a résztvevőknek!

Tartson velünk és élvezze a páratlan kulturális-gasztronómiai élményt!

Részvételi díj (szállás nélkül): 9.900Ft
Szállóvendégeink részére a részvételi díj, bármely félpanziós csomag foglalása esetén: 6.400Ft

Információ és asztalfoglalás: + 36 83 537 000 / info@wellnesskastely.hu

Próbáld ki a golfozást nálunk, és a varázsa biztosan magával ragad...

... megnyitottuk golfpályánkat, mely egyedülálló minőségű sportolási lehetőséget ad a golf szerelmeseinek!

Golfpályánk, mely a Batthyány Kastélyszálló**** és a Batthyány Kúria&Golf Resort**** szomszédságában található - Robert Trent Jones Jr tervei alapján készült, aki a szakma leghíresebb pályatervezője világszerte.

A szállodánkban pihenő vendégeink nem pusztán lehetőséget kapnak a golfozásban kipróbálni magukat - melyhez minden eszközt biztosítunk - de ingyenes transzferben is részesülnek a pályára és vissza.
A pálya jelenleg 6 lyukkal üzemel, majd április 10-től 9 lyukkal folytatjuk az üzemelést.

Bármilyen további kérdéssel, kéréssel, időpont foglalással kapcsolatosan keressék recepciós kollégáinkat a +36 83 537 000-ás telefonszámon, vagy emailben az info@wellnesskastely.hu címen.

Az Új Széchenyi Terv által kapott támogatásnak köszönhetően számos korszerűsítés és fejlesztés került kivitelezésre szállodánkban.

Akadálymentesítést létesítettünk szállodánk közösségi területein, illetve kialakításra került kifejezetten mozgássérült társaink számára is kényelmesen használható apartman, melyben minden adott a tökéletes pihenéshez!

Honlapunk úgyszintén megújult, és kiegészült látássérült oldallátogatók számára is könnyen használható funkciókkal.

Szállodánk minden szinten igyekszik maximálisan kiszolgálni fogyatékkal élő embertársaink igényeit is, a legmagasabb minőséget nyújtva.

Átfogó beruházások és felújítások történtek az elmúlt hónapokban a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló területén és létesítményeiben, köszönhetően a Széchenyi Terv nyújtotta támogatási keretnek.Pályázat neve: NYDOP-2.1.1./F-12-2012-0014 fejlesztési pályázat
Kedvezményezett neve: SGH Vagyonkezelő Kft.

A támogatásnak köszönhetően többek között a szállodai egységekben a vendégek magasabb fokú kényelmét szolgáló ágyak, matracok kerültek beszerzésre. Felújítottuk a létesítményt körülvevő kerítéshálózatot, annak vakolatát. A szállodakomplexum területén elektromos beléptető kapuk, és zárak kerültek kialakításra.
Felújításra került wellness részlegünk, medencénk új élményelemekkel gazdagodott.

- szórakozás Főúri módra...

Május 02-án szombaton 17:00-tól kezdődően Operett Esttel, várjuk Vendégeinket Batthyány Rendezvényközpontunkban.

Fellépő művészeink az est során: Debrei Zsuzsanna, Jurina Beáta, Foki Veronika, Hertelendy Attila

Az operett mellett régen látott bohózatok is színpadra kerülnek!

Az exkluzív est során üdvözlőitalként egy pohár pezsgőt kínálunk kedves vendégeinknek, miközben a zalaegerszegi színház színészei minőségi szórakoztatásban részesítik a résztvevőket!

Tartson velünk és élvezze a csodás hangú színészek előadását, melyet semmi sem szakíthat félbe, csak egy kis nevetés!

Bővebb információ és foglalás: +36 83 537 000 vagy info@wellnesskastely.hu

…mert 50 millió ember nem tévedhet!

Igen, ma a golfjátékosok számát világszerte 50 millióra becsülik.
Az első golffal kapcsolatos írásos emlékek 1457-ből származnak.
1735-ben megalakult az első golfklub, a Royal Burgess Golf Society, ezt követően a következő mérföldkő a tény, hogy 1900-ban és 1904-ben a golf szerepelt az olimpiai játékokon.
Magyarországon a játékot 1902-ben Andrássy Géza gróf mutatta be, a fővárosi Lóversenypályán. 1910-ben megalakult a Budapesti Golf Club (amely utóbb a Magyar Golf Club nevet kapta).
A 20-as évekre a hazai golf az európai élvonalba emelkedett, a jól képzett férfi és női játékosoknak köszönhetően, akik számos egyéni és csapatversenyt nyertek külföldön is.
1989-ben megalakult a Magyar Golf Szövetség. A 90-es években több új klub alakult és számos gyakorló- és versenypálya épült fel. Mára a klubok évi több mint száz kisebb versenynek és országos bajnokságoknak adnak otthont.

2015-ben pedig lassan befejezéséhez érkezik Zalacsányban – Széles Gábor tulajdonosnak köszönhetően – Közép-Európa legnagyobb és legszínvonalasabb 18 lyukú golfpályája, mintegy 160 hektáron. Mindez Robert Trent Jones Jr. tervei alapján, aki a világ ma élő egyik legelismertebb golfpálya tervezője, munkái közt találhatóak Hawaii, California, Florida, Moszkva, Norvégia és Portugália legcsodálatosabb pályái – hogy csak néhányat említsünk közülük.

Bővebb információ a tervezett golfpályáról, golparkról, golfrezidenciákról, és sportétesítményekről:
http:/www.zalasprings.hu/

... a tökéletes meglepetés!

Közeleg a Karácsony...

Közeleg a Karácsony, és idén végre eredetibb ajándékra lenne szükség, mint a parfüm, vagy a selyem sál? Nos, van egy ötletünk.

A csodálatos KOVÁCS KATI: ÚGY SZERETNÉM MEGHÁLÁLNI című adventi turnéjának megállója a szomszédos, keszthelyi Balaton Színház!
Jegyek 3.400 Ft-ért kaphatóak, a koncert 2014. december 10-én 19:00-kor kezdődik.
Hogy tökéletessé tegyük a meglepetést, a jegyek mellé ajánljuk
'Örök Ifjak' csomagunkat, melyből 10% kedvezményt biztosítunk azoknak, akik december 23-ig megküldik számunkra a jegy másolatát, ide: info@wellnesskastely.hu

További információk, érdeklődés: +36 83 537 000

Legyen ez a Karácsony más, mint a többi, legyen az ajándék egy valódi élmény!

Ínyenc vacsora, és mulatozás Szilveszter előtt még utoljára!

Séfünk egy, a szakmája iránt maximálisan elkötelezett szakácsnő lévén, kreatívan keresi az újabb és újabb lehetőségeket, hogy Vendégeink kedvére tegyen. Így született meg a Márton napi vacsora sikerén felbuzdulva, a Disznótoros ínyencségeknek szentelt decemberi hétvége ötlete! Kínálatunkban a környékből származó, valódi bio alapanyagokból készült étkek, hagyományos fűszerezéssel, mégis egyedi ízvilággal kerülnek a tányérokra. Kísérőitalként egy kupica igazi, jó magyar pálinka sem maradhat el, mely a ház ajándéka!
És mi is esne jobban a vacsora után, mint egy kellemes ejtőzés a jacuzziban, vagy egy romantikus séta a télen is lenyűgöző parkban?

És mindez mikor? - 2014. december 13-án, szombaton 18:00-tól a Kastély Éttermének bordó termében.

Szállásfoglalás: info@wellnesskastely.hu
Asztalfoglalás: +36 83 537 000
Ínyenc libavacsorával várjuk vendégeinket 2014. november 15-én!


Márton napi úri muri a Batthyány Kastélyban****!

"Tudod, miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.''

Márton napi libavacsoránk ínyenc menüje:

Mustáros lencsekrémleves, libatepertővel
''Liba szentháromság'' (libacomb, libamell, libamáj, hagymás törtburgonya, párolt káposzta)
Vaníliás túróval töltött sült alma, karamellmártással, pirított tökmaggal

A vacsora ára: 5.500.- /fő
Erzsébet utalványt, és SZÉP kártyát is elfogadunk!

Asztalfoglalás: +36 83 537 000

Várjuk szeretettel!

Április 1-jén megnyitotta kapuit a teljesen felújított Batthyány Kúria. A Kastélyszállóval ligetes parksétánnyal összekötött épület exclusive szobái, étterme és lobbija új, modern, ugyanakkor hangulatos külsővel várja a pihenni vágyó vendégeket.

A megújult a Batthyány Kúria

2014 januárjától jelentős felújítások zajlottak a négycsillagos Batthyány Kúriában. Az idelátogató vendégek kényelme érdekében megnöveltük és modernizáltuk a szálloda szobáit és közösségi tereit. A Kúria 20 db szobával várja az idelátogató vendégeket, amelyek között 8 db lakosztály, 8 db standard- és 4 db superior szoba található. A felújított szobák klíma berendezéssel, kényelmes fürdőszobával, színes LCD televízióval, szobai széffel és telefonnal felszereltek, valamint a szálloda egész területén ingyenes WIFI hálózat biztosítja vendégeink teljes körű kényelmét.

A szobák korszerűsítése mellett a hotel lobbija, közösségi terei és parkja is átalakult. A szálloda 6 hektáros parkjában kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást ígérő minigolf pálya került megépítésre.

Látogassanak el a megújult Batthyány Kúriába és élvezzék a teljes testi-lelki feltöltődést!

Április 5-én különleges borvacsorával várjuk Vendégeinket újonnan épült Rendezvényközpontunkban. A kiváló borok és ínyenc fogások találkozását Magyarország egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező borászatával, a szekszárdi Takler Pincészettel szervezzük.

A Takler Család az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Az exkluzív borvacsora alkalmával a neves pincészet 7 féle kiváló borát és mesterszakácsunk fenséges étkeit kóstolhatják meg a résztvevők.

A „Borvacsora Főúri módra” szórakoztató kulturális-gasztronómiai élményt nyújt, mellyel hódolhatunk a magyar borok iránti szenvedélynek.

Tartson velünk és élvezze a borászat és a gasztronómia mennyben köttetett házasságát!

Menüsor, részvételi díjak és további részletek itt →

Ha épp cége születésnapi partiját szervezi, amelyre a dolgozókon kívül üzleti partnereit is meghívta, nem mindegy, milyen környezetben fogadja a vendégeket, hiszen a rendezvény sikere részben ezen múlik.

Ha sikerül méltó helyszínt találnia a partihoz, a dolgozók biztos jól mulatnak majd, és másnap újult erővel vetik bele magukat a munkába. Az élményeket sokáig fogják emlegetni, jó szívvel gondolnak munkahelyükre, nő elkötelezettségük a cég iránt, és szívesebben dolgoznak ezentúl. De üzleti partnereinek is jobb véleménye lesz önről és cégéről, ha szerez nekik egy felejthetetlen estét. Az üzlet sikere sokszor nem a száraz számokon, hanem a külsőségeken múlik: nem meglepő, hogy sok megállapodás nem a tárgyalóban, hanem például a golf- vagy teniszpályán köttetik.

Elegáns környezet és udvarias kiszolgálásRendezze az éves céges partit, a vállalat születésnapi buliját, karácsonyi vagy évzáró bankettjét igazán különleges környezetben, a zalacsányi négycsillagos Batthyány Kastélyszállóban! A Zala megyei település határában álló wellness-szálloda egy hatalmas, hathektáros ősfás parkban áll, így nyáron akár szabadtéren is megtartható a parti. Az esküvők, születésnapi, családi és baráti összejövetelek, csapatépítő tréningek és munkaebédek mellett számtalan céges partit is rendeztek már a vállalatok a hotel patinás falai vagy épp hatalmas ősfái között. A kastély termeiben összesen 150, az ősparkba nyúló teraszon pedig 80 fő fér el. Az udvarias személyzet, az első osztályú kiszolgálás, a patinás épület és az elegáns, exkluzív környezet négyese jóvoltából a céges parti az összes meghívott számára felejthetetlen élmény marad.

A vendégek kipihenhetik a parti izgalmátA Batthyány Kastélyszállóban huszonnyolc, különböző méretű szoba áll rendelkezésre, így a vendégek akár szállást is foglalhatnak éjszakára. Ez akkor ideális, ha például a fővárosból érkeznek, és ők sem szeretnék kihagyni a koccintást arra hivatkozva, hogy az éjjel még vezetniük kell. Ráadásul a rengeteg finom falat és hajnalig tartó tánc után senki sem vezet végig szívesen egy több órás utat. Sokkal kellemesebb, ha először kialhatják magukat, és úgy utazhatnak haza másnap. Így valóban akkor hagyják majd ott a partit, ha már nagyon fáradtak, és nem kell idejekorán távozniuk csak azért, mert messze laknak, és ésszerű időben haza szeretnének érni. Ha szívesen rendezné cége születésnapi partiját a zalacsányi négycsillagos Batthyány Kastélyszállóban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és elkészítjük önnek egyedi ajánlatukat.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
15 900 Ft / fő / éj
17 900 Ft / fő / éj
23 900 Ft / fő / éj
24 900 Ft / fő / éj