Kastély Csomagok

Csomagok

3=4 Hétköznapi Akció Batthyány Kastélyszálló
Három fizetett éjszaka után a negyedikre vendégünk! Próbálja ki a kastély közvetlen szomszédságában épülő 18 lyukú, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas Zala Springs golfpályát, ahol a szálloda vendégei kedvezményes áron golfozhatnak.
már 53.600 Ft/fő/4 éj ártól!
Örökifjak napjai Batthyány Kastélyszálló
"Nemcsak a 20 éveseké a világ"! Töltődjön fel festői környezetben! Speciális kedvezményekkel várjuk örökifjú Vendégeinket! Ajándékozza meg szüleit, nagyszüleit, dédszüleit születésnapra, házassági évfordulóra. Próbálja ki a kastély közvetlen szomszédságában épülő 18 lyukú, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas Zala Springs golfpályát, ahol a szálloda vendégei kedvezményes áron golfozhatnak.
12.500 Ft/ fő / éjtől
Édes Kettes Batthyány Kastélyszálló
Szakadjon ki a hétköznapokból és rejtőzzön el kedvesével a romantikus kikapcsolódást nyújtó Batthyány Kastélyszállóban. Próbálja ki a kastély közvetlen szomszédságában épülő 18 lyukú, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas Zala Springs golfpályát, ahol a szálloda vendégei kedvezményes áron golfozhatnak.
14.200 Ft/ fő / éjtől
Kutyabarát kikapcsolódás Batthyány Kastélyszálló
A Batthyány Kastélyszálló**** és a Batthyány Kúria és Golf Resort**** igazi kutyaparadicsom és kutyabarát szálloda. A házi kedvenceknek igazi kutyaparadicsom 10 hektáros parkunk,ahol kedvükre játszhatnak és szaladhatnak egész nap. Kutyafalatokkal kedveskedünk minden hozzánk érkező kutyával rendelkező vendégnek és itatókat helyezünk ki, illetve kutya piszoknak zacskót bocsátunk a gazdik rendelkezésére. Mindezen kutyaelőnyök mellett a gazdikat is számos program várja csomagunk részeként:
14 200 Ft/ fő / éjtől
Májusi hézköznapok Batthyány Kastélyszálló
Legyen a vendégünk a tavasz beköszöntével és használja ki a hétköznapokra vonatkozó kedvezményeinket!
9.900 Ft / fő / éjtől
Csomagkereső
Csoport:
Szállodánkban elfogadjuk:
K&H SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
MasterCard
MasterCard
Maestro
Maestro
Visa
Visa