Kastély Csomagok

Csomagok

Indián nyár a Kastélyban Batthyány Kastélyszálló
Legyenek aktív részesei a természet változásának! Töltődjenek fel az utolsó nyári napsugarakkal éttermünk teraszain. Érezzék talpuk alatt az őszi avar ropogását szállodánk csodálatos ősfákkal teli parkjában. Éljék át a wellness szolgáltatásaink, és kulináris élmények nyújtotta nyújtotta kényeztetéseket!
14.900 Ft /fő/ éjtől
Őszi Tök-jó napok Batthyány Kastélyszálló
Töltsön Kastélyszállónkban néhány tök-jó őszi napot! Engedje át magát a wellness részlegünk által nyújtott kényeztetéseknek, és a tök-jó programoknak!
16.900 Ft /fő/ éjtől
Forradalmi hétvége a Kastélyban Batthyány Kastélyszálló
Töltse nálunk az őszi hosszú hétvégét családjával! A nagyszülőket se felejtsék otthon, az ő szállásuk árának fele szállodánk ajándéka.
16.900 Ft /fő/ éjtől
Egészségmegőrző relax napok Batthyány Kastélyszálló
„Vége van a nyárnak; Hűvos szelek járnak” Töltse a csodás őszi napokat családjával szállodánkban. Wellness központunk, termálvizes medencéink, fantasztikus szolgáltatásaink, az ingyenes fogászati szűrés biztosítják a teljes kikapcsolódást, és feltöltődést a hűvös téli napokra.
14.900 Ft /fő/ éjtől
Hétköznapi akció Batthyány Kastélyszálló
Töltsön néhány varázslatos őszi napot egy igazi Kastélyszállóban és adja át magát számtalan kikapcsolódási lehetőségeinknek!
11.900 Ft /fő/ éjtől
Borkaland a Kastélyban Batthyány Kastélyszálló
Zalacsány megér egy estet! Tudja mi történik,ha két jó márka találkozik?! Vagy riválisok lesznek, vagy partnerek… Mi az utóbbit választottuk. Az együttműködés megkoronázásaként várjuk szeretettel Önöket ősfás kastélyparkunkban, a szeptember 22.-én tartandó, élőzenés borvacsoránkra. Jöjjön el, legyen részese az új barátság minden pillanatának és pihenje ki magát nálunk egy élmény dús wellness hétvége keretén belül!
18.900 Ft /fő/ éjtől
Középkori Kastély Kaland Batthyány Kastélyszálló
Töltse az Őszi szünetet családjával wellness Kastélyunkban! Mi megoldjuk hogy vendégeink 0-99 éves korig jól érezzék magukat! Legyen részese csodálatos kalandoknak, merüljön el szolgáltatásaink tengerében, és vegyen részt különleges programokon!
44 700 HUF / fő / 3 éj
23 karátos kényeztetés Batthyány Kastélyszálló
Merüljön el wellness szolgáltatásaink tengerében, majd vegyen részt a különleges Enternal Gold ránctalanító, bőrfiatalító arckezelésen! Hagyja magát elveszni a kulináris élményekben, és újuljon meg szállodánkban!
14.900,-Ft/ fő/ éj
Csomagkereső
Csoport:
Szállodánkban elfogadjuk:
K&H SZÉP Kártya
K&H SZÉP Kártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
OTP Bank Széchenyi Pihenőkártya
MasterCard
MasterCard
Maestro
Maestro
Visa
Visa